5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CSM S-A LICUIT – Jurnalista Sorina Matei da in judecata Consiliul Superior al Magistraturii pentru protectia oferita proaspatului judecator CCR Bogdan Licu: “Nu este normal si nici firesc ca insusi garantul constitutional al independentei Justitiei sa faca zid in acest caz, sa ascunda informatii, sa acopere situatii, mai ales ca vorbim despre nr. 2 in Ministerul Public de multi ani, judecator al Curtii Constitutionale, platit din bani publici, aflat eminamente in serviciu public”

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 mai 2022 14:49
Vizualizari: 3190

Probleme pentru Consiliul Superior al Magistraturii. Protectia oferita de CSM proaspatului judecator CCR Bogdan Licu (foto 2) se lasa cu un proces in instanta. CSM a fost dat in judecata de cunoscuta jurnalista de investigatii Sorina Matei.


 

Motivul a fost explicat chiar de Sorina Matei, intr-o postare pa pagina sa de Facebook, de joi, 19 mai 2022. Astfel, Matei arata ca a decis sa actioneze in instanta CSM pentru refuzul de a-i comunica informatii referitoare la cariera lui Bogdan Licu. Este vorba mai exact de refuzul CSM de a pune la dispozitia Sorinei Matei, in urma unei solicitari oficiale, date privind examenele pe care le-a sustinut Licu pentru intrarea in magistratura, probele si rezultate obtinute, precizand in mod aberant ca acestea reprezinta informatii confidentiale (click aici pentru a citi). De mentionat este ca refuzul CSM de a comunica datele solicitate de ziarista Sorina Matei in legatura cu cariera lui Bogdan Licu a avut loc in perioada in care Consiliul inca era condus de Bogdan Mateescu (foto 1).


Prezentam anuntul jurnalistei Sorina Matei privind actionarea CSM in judecata:


Dupa ce mai multe institutii m-au plimbat de la una la cealalta aruncand pisica moarta fiecare in gradina celeilalte, blocand informatii importante in cazul Bogdan Licu, am luat decizia sa dau in judecata Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca incalca in acest caz liberul acces la informatiile de interes public. Cu zeci de controverse si probleme in acest caz (plagiate, doctorat, SRI, masonerie, avere, diplome ciudate, examene inexistente, ordine disparute, note mici, minciuni publice), nu este normal si nici firesc ca insusi garantul constitutional al independentei Justitiei sa faca zid in acest caz, sa ascunda informatii, sa acopere situatii, mai ales ca vorbim despre nr. 2 in Ministerul Public de multi ani, judecator al Curtii Constitutionale, platit din bani publici, aflat eminamente in serviciu public. Publicul trebuie sa stie adevarul despre un judecator de rang inalt care va decide pe drepturile si libertatile lor iar garantia independentei unui judecator o da inalta competenta profesionala. Multumesc celor care m-au ajutat si incurajat in acest demers si cred ca este datoria judecatorilor sa decida daca vor sa traim in adevar sau daca vor sa baltim in continuare in minciuna si impostura”.

Comentarii

# M date 19 mai 2022 16:51 +208

nimeni nu le poate sta in cale acestor ticalosi din CSM , ei au legea lor doar de ei stiuta fara sa dea explicatii cuiva. Licu este tot un hot si in cardasie cu aceasi mafie din care el a facut parte

# Dragos barna date 19 mai 2022 17:15 +226

Sorina, sapa sa se faca transparenta totala, ca acum e o ceata totala

# santinela date 20 mai 2022 08:06 +17

Bravo doamna Sorina,veti cistiga fiindca papagalul isi va da demisia de la CCR cind va vedea ca este groasa si poate asa si Ciolacu va intelege ca nu poti numi la nesfirsit in functii de conducere numai nulitati,slugi,oameni lipsiti de coloana,numai pentru ca ei sint buni executanti pentru partid.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva