6 decembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ATENTATUL ANAF A REVOLTAT SENATUL – Premierul Dacian Ciolos, incriminat pentru lovitura data prin ANAF democratiei din Romania: „De ce nu s-a dus la Sibiu sa-i casa domnului Iohannis, care a luat-o prin fals si uz de fals?... Aparam doar capitalul strain si nimeni nu striga 'tradare'... Ati comis un fals, adica o infractiune... Sunteti intr-un conflict de interese pe aceasta speta si nu cred ca actiunea este una intamplatoare... Va implicati direct in jocul politic... Luati in calcul demisia”

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 februarie 2016 17:13
Vizualizari: 5610

In sfarsit parlamentarii Romaniei se revolta si iau pozitie impotriva abuzurilor comise de autoritatile statului. S-a intamplat, miercuri 17 februarie 2016, in Senatul Romaniei, acolo unde premierul Dacian Ciolos a fost chemat pentru a da explicatii in legatura actiunea in forta prin care ANAF doreste sa evacueze din sedii Antenele, un abuz care pune in pericol libertatea de exprimare si incalca grav Constitutia Romaniei, care prevede ca „nicio publicatie nu poate fi suprimata. Explicatiile lui Dacian Ciolos, care nu a facut altceva decat sa protejeze ANAF si sa incerce sa ofere justificari necredibile pentru actiunea impotriva Antenelor, au avut insa un efect invers decat cel asteptat probabil de premier, senatorii incriminand complicitatea la lovitura data democratiei din Romania.

Au luat cuvantul de la tribuna Senatului mai multi parlamentari, printre care Serban Nicolae, Cristiana Anghel, Varujan Vosganian, Mircea Geoana, Georgica Severin, Puiu Hasotti, Gabriela Vranceanu Firea si Ecaterina Andronescu. Au fost discursuri extrem de dure, in care premierului Dacian Ciolos i s-au reamintit actiunile abuzive ale ANAF, nu doar in cazul Antenelor, ci si fata de societatile cu capital autohton. Practic, anumiti senatori au avertizat asupra campaniei de distrugere a companiilor romanesti, in favoarea multinationalelor, nederanjate nici de controale ANAF, nici de actiuni ale procurorilor.


In cele ce urmeaza, va vom prezenta doar doua discursuri sustinute in Senatul Romaniei. Cele ale senatorilor Serban Nicolae (foto 2) si Cristiana Anghel (foto 3). Astfel, Serban Nicolae i-a explicat lui Dacian Ciolos ca se gaseste intr-un conflict de interese in cazul Antenelor, in conditiile in care sediile acestora au fost confiscate ca urmare a condamnarii din dosarul „Telepatia”, dosar in care Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila prin semnatura ministrului de atunci, chiar Dacian Ciolos. In ceea ce priveste acest aspect, Serban Nicolae l-a acuzat pe actualul premier ca a comis un fals, o infractiune, atunci cand a semnat pentru constituirea Ministerului Agriculturii ca parte civila. De asemenea, Serban Nicolae si-a exprimat convingerea ca actiunea ANAF impotriva Antenelor nu este intamplatoare si l-a acuzat ca premierul Ciolos ca se implica in jocuri politice. In final, Serban Nicolae i-a cerut lui Dacian Ciolos sa isi prezinte demisia, impreuna cu intregul Cabinet, avertizandu-l ca in caz contrar va incerca sa-si convinga colegii din toate partidele sa initieze o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

Senatoarea Cristiana Anghel i-a adresat premierului Dacian Cilos o intrebare extrem de simpla. Si anume de ce ANAF, o institutie prezentata ca fiind una independenta, nu a actionat la fel si in cazul casei din Sibiu pe care presedintele Romaniei Klaus Iohannis a pierdut-o in instanta. De ce ANAF nu a demarat procedura de executare si a permis ca Iohannis sa incaseze in continuare chirii de pe urma unei case pe care a pierdut-o in instanta? La randul ei, Cristiana Anghel a subliniat conflictul de interese in care afla Dacian Ciolos si i-a acuzat pe actualii guvernanti ca sunt tradatori de tara.

Iata discursul senatorului Serban Nicolae:

Am vazut interventia dumneavoastra de ieri legata de aceasta reuniune. Dumneavoastra ati fost aici solicitat in persoana de Senatul Romaniei, si nu de presedintele Senatului. De asemenea, era bine sa nu faceti declaratii ca nu stiti de ce sunteti chemat, cum ca ANAF nu va informat in legatura cu aplicarea legii. Ori nu stiati de ce sunteti invitat in fata Senatului, si atunci era mai bine sa nu va pronuntati, ori stiati, si atunci era mai bine sa incercati sa nu ne ironizati. Sunt convins in continuare ca pentru dumneavoastra Constitutia Romaniei nu este o maculatura inutila si ca o cunoasteti foarte bine. Fac o mica paranteza. Sa stiti ca doamna Guseth, la audierea de la comisiile juridice, atunci cand ati propus-o ministru, chiar daca nu stia Constitutia, s-a prezentat mult mai bine decat Monica Macovei in 2004, in decembrie, mult mai profesionist. Dar, in afara raportului institutional, as vrea sa va spun ca naivitatea sau lipsa de informare sunt inadmisibile la un prim-ministru. Nu va puteti permite sa invocati lispa de informare. Aici nu era vorba, spre exemplu, si ati folosit de doua ori aceasta sintagma, de faptul ca ANAF s-a decis sa aplice o hotarare judecatoreasca definitiva. ANAF nu are optinuni si nu are libertatea de a alege daca aplica sau nu legea, daca isi indeplineste sau nu atributiile. Trec peste amanuntul ca decizia penala nu vorbeste despre evacuarea unor institutii media. Decizia penala vorbeste de altceva si din punct de vedere al deciziei penale cu referire la aceste doua imobile, decizia a fost aplicata, ea si-a produs efectele si a fost intabulat dreptul de proprietate al statului roman asupra imobilului. Valorificarea este cu totul altceva si in niciun caz nu s-a respectat legea.

Am aici cele 13 adrese trimise de Antena 3 SA si de Antena Group SA catre institutiile statului la care ati facut referire, e adevarat unele din perioada in care nu erati prim-ministru. Initial am spus ca nu s-a raspuns niciodata la aceste adrese, dar am constatat ca in data de 31 decembrie 2015, remarcabila dorinta de munca a celor de la ANAF, o adresa ANAF catre Antena Group se termina astfel: 'Intrucat aspectele prezentate in adresele dumneavoastra – era vorba de inchirierea spatiilor – necesita exprimarea unui punct de vedere si de catre alte autoritati publice cu atributii in acest sens, va comunicam faptul ca Ministerul Finantelor Publice a transmis solicitarea dumneavoastra Secretariatului General al Guvernului, urmand ca dupa primirea opiniei acestuia sa va raspundem din celeritate'. Raspunsul cu celeritate il constituie aceste 8 adrese prin care se da termen de 5 zile pentru evacuare.

Ati spus ca veti verifica si veti dispune investigatii cu privire la modul in care ANAF isi indeplineste atributiile in materia executarilor silite, daca nu cumva depaseste cadrul legal, daca nu cumva actioneaza discriminatoriu sau chiar abuziv. As vrea sa va fac o paranteza: in opinia procurorilor DNA, utilizarea de catre domnul Gabriel Oprea a unui numar suplimentar de agenti de politie rutiera pentru a-i facilita deplasarea prin Bucuresti constituie infractiune, constituie primire de foloase necuvenite si care perturba activitatea autoritatii publice prin faptul ca au fost dislocati functionari de la trebuirile lor obisnuite. Utilizarea a 10 echipaje pentru a lasa 8 notificari la 3 adrese cand acest lucru se putea realiza cu doi angajati ANAF cu o singura masina, era suficient, ar putea imbraca aceeasi forma infractionala. Au fost luati de la atributiile lor de recuperare, probabil de la marii datornici ai statului, de la alte executari silite de miliarde de euro, niste functionari ca sa se duca sa impresioneze angajatii unui trust de presa, legitamand in mod abuziv persoanele pe care le-au gasit acolo, fotografiind si facand cu totul altceva decat spune legea. Si as vrea sa va spun ca, din nefericire, si asta trebuia sa stiti, ANAF nu a facut apropae nimic pentru a valorifica bunurile deja intrate in proprietate pentru recuperarea prejudiciului. Stiti foarte bine, Antena Group, Antena 3 SA nu au fost parte in procesul ICA, nu s-au dispus masuri impotriva acestora, nu au avut nicio calitate. Mai mult decat atat, ca sa vedeti cam cata competenta este la nivelul ANAF, intr-o adresa din iulie trimisa de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti din cadrul ANAF, se spune asa: 'Pana in momentul pronuntarii instantei judecatoresti in mod definitiv – e vorba de procesul CIA – titularul dreptului de proprietate a fost inculpatul'. Inculpatul era titularul dreptului de proprietate in judecata celor de la ANAF. Lasand faptul ca acolo erau mai multi inculpati si cei de la ANAF erau prea grabiti ca sa raspunda ironic, batjocoritor, unor demersuri legitime.

Domnule prim-ministru, dumneavoastra sunteti seful Guvernului. Eu mi-am exprimat neincrederea in acest Guvern in primul rand din cauza lipsei de unitate de actiune, din cauza incoerentei si unor incompatibilitati intre membrii acestui Executiv. Probabil ca nici ministrul Sanatatii nu v-a informat in legatura cu cazul celor trei copii morti si ati aflat din presa. Probabil ca nu v-a informat nici doamna ministru Lipa de faptul ca a emis o circulara care a dus la anomalii de genul interzicerii intonarii imnului Romaniei la competitii sportive si chiar la modificarea Regulamentului Federatiei Romane de Handbal prin care se interzice in mode expres intonarea imnului Romaniei, imnului national la competitiile interne. Probabil ca nici doamna ministru Raluca Pruna nu v-a informat ca este urgent sa se emita o ordonanta de urgenta care sa ne readuca in anii '50 in care munca de creatie intelectuala sa fie considerata neimportanta si incomparabil mai putin acceptabila in raport cu munca fizica. Si pentru ca vorbim de dosarul ICA, v-as reaminti de profesorul Gheorghe Mencinicopschi caruia dumneavoastra ii negati dreptul de a crea intelectual in executarea unei pedepse privative de libertate pe motiv ca nu aveti certitudinea ca este o activitate stiintifica. Probabil ca domnul ministru Curaj nu v-a informat in legatura cu faptul ca pune in discutie restrangerea sau eliminarea orelor de istorie si de latina din scoala romaneasca. Probabil ca ministra Dragu nu v-a informat in legatura cu faptul ca Romania are si alte variante de munca, ca e posibil sa nu avem bani pentru plata pensiilor, ca reducerea CAS desi e prevazuta de lege s-ar putea sa nu se aplice. Probabil ca toti acesti ministri nu va informeaza domnule prim-ministru, dar in conditiile astea ma intreb de ce mai sunteti prim-ministru si de ce mai conduceti acest guvern. Aceasta echipa eterogena avea un mandat limitat. V-am atras atentia inca de la bun inceput, prin declaratii publice, ca textul constitutional spune ca membrii Guvernului raspund politic si solidar pentru actele Guvernului. Lipsa de viziune este o atitudine de chestiune politica, dar incoerenta in actul de guvernare este inacceptabila.

In aceste conditii, reaiau o tema care ma face direct partas la speta noastra de astazi. Daca m-ati fi intrebat, v-as fi sfatuit ca in dezbaterea de astazi sa solicitati Senatului, cu toata deferenta necesara, si sa va abtineti sa comentati speta. Pentru ca domnule prim-ministru, dumneavoastra ati semnat la 1 octombrie 2008 constituirea ca parte civila a Ministerului Agriculturii in dosarul ICA. Daca valorificarea se face de catre ANAF, cum isi recupereaza Ministerul Agriculturii pierderea pe care atunci ati certificat-o ca fiind de 60 milioane euro. Din punctul meu de vedere, si am responsabilitatea a ceea ce spun, ati comis un fals, adica o infractiune.

Si am sa va spun de ce nu cred ca atunci ati fost naiv sau in necunostinta de cauza. Stiati foarte bine, ca erati ministru, care este bugetul si care este executia bugetara a Ministerului Agriculturii, stiati foarte bine ca in actele financiar-contabile si de executie bugetara ale Ministerului Agriculturii aceasta suma nu se regaseste. Stiati foarte bine ca nici macar in proiectul de buget pe anul 2009, dupa ce v-ati constituit parte civila, aceasta suma nu a fost evidentiata in documentele fiscal-bugetare ale Ministerului Agriculturii ca fiind un prejudiciu de recuperat in cadrul unui proces penal. Nici in 2010, 2011, 2012, 2013 aceasta suma constituita de dumneavoastra ca prejudiciu a partii civile Ministerul Agriculturii in dosarul penal ICA nu a existat in evidentele fiscal-bugetare ale ministerului pe care l-ati condus. Ea a aparut abia dupa ramanerea definitiva a deciziei penale. Curtea de Conturi a Romaniei, domnule prim-ministru, confirma tot ceea ce va spun eu acum. Nu va faceti griji, nu veti raspunde penal fiindca fapta s-a prescris, dar falsul ramane. Si sunt oameni care au fost trimisi in judecata pentru ca ar fi furat de la statul roman, ca asa ati certificat dumneavoastra ca ministru, 60 de milioane de euro. Sa stiti ca terenul acela de 60 milioane euro este la locul lui, nu s-a produs niciun cutremur, nu s-a produs niciun alt fenomen geologic care sa-l fi mutat din loc, e la fel de plin de balarii, la fel de valoros si la fel de valorificabil. De aceea eu cred ca dumneavoastra sunteti intr-un fel si intr-un conflict de interese pe aceasta speta si nu cred ca actiunea este una intamplatoare.

Domnule prim-ministru, v-am spus ca v-am prezumat ca fiind de buna credinta si imi mentin aceasta parere cu privire la persoana dumneavoastra. Cu privire insa la actiunea guvernamentala dati-mi voie sa nu va cred. Cred ca va implicati direct in jocul politic, cred ca intentionati sa determinati modificari in structura politica din Romania, pentru ca nici acum n-ati reusit sa explicati de ce emiteti o hotarare de guvern privind data alegerilor care intra in vigoare peste 45 de zile. De ce n-ati emis-o peste 45 de zile? In ce a constat urgenta in afara de datul posibilitatii unora sa faca jocuri, sa atace in instanta, sa invoce exceptii de neconstitutionalitate, sa spere ca la Curtea Constitutionala o decizie anterioara va fi rasturnata.

Domnule prim-ministru, nu va consider un bun prim-ministru si nu consider ca acest guvern isi indeplineste atributiile. Exista procedura constitutionala a demisiei dumneavoastra, va rog sa o luati in calcul. La modul cel mai serios, acest guvern a dat suficiente dovezi incompetenta, de rea-credinta si de proasta guvernare.

Va rog sa luati in calcul demisia dumneavoastra si a Guvernului pe care il conduceti, iar eu, Serban Nicolae, senator PSD, va asigur ca, in caz contrar, voi solicita colegilor mei de la PSD, UNPR, ALDE si de la celelalte formatiuni politice, UDMR si PNL, initierea si adoptarea unei motiuni de cenzura”.

Iata discursul senatorei Cristiana Anghel:

Cum sa vina domnul (n.r. - Dacian Ciolos) si sa ne spuna ca este normal ce se intampla cu ANAF-ul, in momentul in care domnul este legat ombilical de acest caz. Sa ne amintim ca nimeni nu a avut curaj sa spuna, nici aici, nici la televizor, iar Antena 3 parca e paralizata de frica si nu spune: tot dosarul ICA a pornit de la acest domn, actualmente premier. S-a constituit parte civila, desi are un dosar penal acum pentru abuz in serviciu spunandu-se ca trebuia sa se constituie parte civila Ministerul de Finante si nu dumnealui, iar acum a venit precum criminalul la locul faptei ca sa vada daca morul mai misca. Vine domnul premier, pe care eu nu l-am votat, si ne prosteste si ne spune 'Vai, eu n-am fost in tara'. Domnilor, chestiunile astea sunt de copii de gradinita, sa fim seriosi. Am o intrebare: daca domnul de la ANAF este atat de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu sa-i casa domnului Iohannis, care a luat-o prin fals si uz de fals? Din noiembrie ia in continuare chiria, si toata lumea sta si-l pupa, si nimeni nu-l critica, si e cel care vine si ne spune noua in Parlament ca vorbeste contra coruptiei. Despre ce discutam, domnilor? Despre peste, care are un cap si care s-a imputit de mult? De ce nu punem punctul pe 'i', de ce nu avem curajul sa spunem? In momentul in care a fost legea fondului funciar (n.r. - Codul silvic) a intors legea pe motiv ca, vezi Doamne, firma respectiva cu care dumnealui este prieten, cu nasul si austriecii, lucrurile astea nu s-au spus. Acum vine si da inapoi Legea darii in plata. De ce? Pentru ca dumnealui are o casa, care este inchiriata tot unei firme austriece. Aparam doar capitalul strain si mai ales cel austriac si nimeni nu striga 'tradare, tradare, tradare impotriva neamului roamanesc!' Pana cand? Sunteti premierul Romaniei, domnule. Sunteti premierul acestui popor, popor romanesc. Sunteti in stare sa va urcati pe cadavre pentru bani, pentru putere si pentru functie.

Da, intr-adevar trebuie sa minti, trebuie sa pupi, trebuie sa mangai, pentru ca nu se poate in tara romaneasca sa mai spui adevarul. Adevarul umbla cu capul spart, iar cel care spune adevarul trebuie sa aiba picioarele bune de fuga. Domnilor, eu nu ma tem sa spun adevarul pentru ca eu am fost aleasa, domnul a fost numit. Eu ma duc in teritoriu, iar lumea ma trage de maneca si ma intreaba ce se intampla in aceasta tara. Ne intreaba de ce l-am dat jos pe Ponta ca sa aducem un guvern de venetici.

(...)

Domnule, nu aveti nicio cadere sa spuneti sau sa faceti ceva in acest caz. Pentru ca v-am spus, sunteti in conflict direct de interese. A doua la mana, vreau sa vad cum ati rezolvat cazul Sibiu-Iohannis”.

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 17 februarie 2016 17:43 +19

parca numai senatul???!!!!!! ca le era lor frica de senat!!!!LW/A FOST FRICA CA IES MERMELACII IN STRADA!!!!!!!!!!!!(SERVICIILE MERMELITOARE SINT UDE!)

# remember date 17 februarie 2016 19:44 +19

1.BRAVO SENATORILOR!! Chiar daca timp de 3 ani n-ati facut nimic pentru a opri abuzurile nenumarate ale institutiilor de forta, astazi m-ati facut mandru de voi si nu regret in totalitate ca v-am dat votul meu.Poate ca urmatorul parlament va fi mult mai hotarat daca vom fi atenti pe cine alegem.2. In ce priveste problematica articolului, mi-a atras atentia subtitlul "DE CE ANAFUL NU S-A DUS LA SIBIU SA-I IA CASA LUI JOHANNIS". Ca raspuns va intreb: ati vazut vreodata vreun securist atentand la bunurile altui securist ce se afla in aceeiasi barca cu el??Eu nu. Daca voi cunoasteti vre-o exceptie de la regula va rog sa mi-o comunicati. 3.In urma discutiilor din Senat ii cer imperios premierului Ciolos sa-i demita pe ministrul de finante,seful ANAF si cei 10 mercenari securisti imbracati in hainele ANAF. Daca nu este in stare sa-i demita pe cei mentionati mai sus, premierul Ciolos sa-si dea demisia de onore si sa recunoasca public ca nu este decat o marioneta fara putere. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' />

# Mulder, agentul mulder date 17 februarie 2016 20:08 +15

1. Pariu ca nu demite si nici nu demisionează? 2. Pariu ca nu o sa aflam cine au fost ofiterii de la ANAF? 3. Pariu ca numai ofiteri sri detasati la anaf au fost la antene? Asta pt. ca doar aia actioneaza la ordin si la intimidare, plus ca nu au avut ei curaj sa se legitimeze. P. S. Sfat pt orice roman calcat de anaf - Contestati echipa de control ca fiind constituita ilegal din ofiter / ofiter sri si altii, primii fara drept de control dat de lege, chiar daca sunt detasati la anaf. Motivul ofiterii sunt militari iar legea 80- a cadrelor militare nu permite detașarea unui militar decat in alta unitate militară. Iar legea 199, a functionarilor publici nu permite detașarea unui fct public ca militar. Sa auzim numai de bine.......vorba vine...

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 18 februarie 2016 01:43 +4

ptr remember si mulder//acum la ora cind scriu deja se stie ca ciolos si presedintele care se uita la poarta noua TOT NU DAU INAPOI(in ciuda pozitiei presedintelui nu o luati ad valorem).ai vazut reactia presei americane remember?ce zici crezi ca/i rezultatul la ,,mic dejun cu rugaciune,,?ai vazut cine era in studiou la gidea? beni ardelean care/i reprezentantul bisericii penticostale romanesti din sua,la/ai auzit pe gidea ce zicea ca la acolo la breakfast toata lumea/l striga pe beni???ce zici am avut ,,oleaca di dreptate,,?mulder acum crezi ca/i razboi destul de pe fata intre serviciile de peste balta si cele nemtesti si frantuzesti,cu rezidentul dst in guvernul de la bucuresti?v/am spus intr/o postare ca nu trebuie sa ne bucuram caci este ca pe ocean,la suprafata ape linistite dar curentii sint nevazuti,ai din adinc.crede/ma mulder ca ma pricep la din astea cum te pricepi tu la alea din sri(a miscat ceva presa europeana?abia de vineri cred ca o sa muste presa eu cind vor ramine

# Mulder, agentul mulder date 18 februarie 2016 12:16 +3

ce sa miste acum? Din martie incepe primavara europeana si......romaneasca. Pana atunci.....oceanul asteapta curentii reci..... Mai ma distreaza lumea care crede ca s-a trezit parlamentul.....fasss, mare fasss

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 18 februarie 2016 13:04 +4

PTR MULDER//MULDER ,tu crezi ca multa lume intelege ca tine jocurile?crezi ca multa lume are,, informatiile,, tale?(si daca le au nu stiu cum sa le interpreteze).ieri cei pe care i/ai vazut la gidea trebuiau sa ridice in slava parlamentul ca de acolo/si iau banii si trebuiau sa se scoata in evidenta(,,calul de unde alearga de acolo maninca,,ce zici de asta?).iti relatez parte dintr/o discutie de 4 mermelitori ,intr/o discutie la dna,... ,,ba!!!!! acum s/au gasit si astia sa ne bage in belea,mie imi este frica,am vorbit si cu ai batrini si cu nevasta/mea sa plece,ca niciodata nu se stie ce iese din chestiile astea,poate se intimpla ce s/a intimplat si alta data,,.oricum toti sint alarmati RAU.cite ,,microfoane,,(angajati) vor fi in multime de la sri ,jandarmerie,politie(vorbesc in civil,pe linga aia in uniforma la vedere).deci ne vedem miine la intilnirea cu PISICA? astept raspuns(daca nu ma insel esti din afara bucurestiului

# mulder, agentul mulder date 19 februarie 2016 08:06 +1

pt intalnirea de azi, ca sa ne fie mai usor, propun jurnalistilor de la luju/administratorului site-ului sa iti dea adresa mea de mail si sa corespondam asa. De venit vin sigur, nu stiu insa la ce ora ajung. Oricum la 15 (maxim 15, 15) vreau sa fiu in fata CNA pt o problema personala. Sa avem succes rasunator. 8)

# unul din lumea cea mare date 19 februarie 2016 09:48 0

mulder la fiecare FARA UN SFERT DIN ORA TE ASTEPT IN FATA!!

# mulder, agentul mulder date 19 februarie 2016 10:04 0

pt prietenul 1 si pentru ceilalti postaci de bine, sunt usor de recunoscut (numai pt ce scriu/scrie luju.... 8) ). pt fostii colegi din servicii, am ramas acelasi. la toti va dau intalnire in Bucuresti, azi! PS Acum am un pic de barba, sa par mai altfel decat codlea....sic!

# unul din lumea cea mare date 19 februarie 2016 12:03 0

mulder,ma gindeam acum la o chestie.tu realizezi ca azi intre 1500 si 1800 antena 3,O SA AIBE PE BUCURESTI ratingul CEL MAI MIC??sau altfel spus ,basistii si joianistii VOR AVEA CEL MAI MARE RATING(ca tot bucurestiul o sa fie la miting.gidea chiar mi/ar placea sa dai ratingul a 3 pe bucuresti intre 1500 si 1800 ,doar ASA O SA CRAPE SI EI DE FERICIRE CA AU AVUT RATING MAXIM,DE 0,2 PE BUCURESTI

# obiectiva date 19 februarie 2016 14:28 0

@unule, DAR TU REALIZEZI ca AZI, la mine la tara, le-au intrerupt curentul electric de dimineata ???? CA SA NU AIBA SEMNAL TV ????? CE VREAU SA SPUN.....la mine la tara le-au luat curentul electric- AZI- pe o vreme asa de buna, ca sa nu aiba semnal TV....IAR LA MINE - IN ORAS, ACUM, DUPA CE AM SCRIS- NETUL MERGE CA NAIBA...... ......sa va mai aduc aminte ca, in ziua in care PONTA si-a dat demisia SEMNALUL TV, la tara, a fost RAS ???????? DOAR LA NOI ?????? toti vecinii aveau semnal TV !!!!!!! cat el si-a prezentat DEMISIA ,de ziua de nastere a SATANEI ?? noi am aflat de la vecini.....imediat dupa ce am primit stirea - TELEFONIC- a revenit si semnalul nostru TV !  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

# obiectiva date 19 februarie 2016 14:32 0

si mai realizezi, tu, UNULE, ca , de cand am scris ca vin si eu la bucuresti,  si te sun cand ajung in bucuresti, au pus astia tunurile pe mine si a tiuit un aparat de se auzea in toata casa mea, ZI SI NOAPTE, in continuu, de 7 zile, de ma dispera,  si ca asta noapte era sa fac un accident vascular cerebral ?????? si ca ,acum, nici sa ies din casa nu mai pot ??? :cry: :cry: :cry: VA SFATUIESC SA VA LUATI DOPURI PENTRU URECHI CA VA VOR ATACA CU ARME NON LETALE ( vorba vine - non letale) si aveti grija ca NU VETI AVEA SEMNAL LA MOBILE  :cry:

# Mulder, agentul mulder date 19 februarie 2016 15:47 +2

Mulder....a fost aici.....A3 era aici... 8)

# Mulder, agentul mulder date 19 februarie 2016 15:44 +1


Citeza pe unul din lumea cea mare
mulder la fiecare FARA UN SFERT DIN ORA TE ASTEPT IN FATA!!

# obiectiva date 19 februarie 2016 16:25 0

aveti grija ca iar mi se zbate ochiul stang...... :cry: :cry: :cry: dar, ma intrebam, de acum 2 ore, la asa multime, cum veti reusi sa va intalniti -MULDER si UNUL -daca nu v-ati dat macar telefoane ??? acolo este o MARE DE OAMENI...... :P ;-) :-)

# Mulder, agentul mulder date 19 februarie 2016 17:55 +1

Nu ne-am schimbat nr de tel. Nu le stim. Am ratat o sansa de a trece la concret. Oricum am stat 2 ture la locul stabilit.....imsa vremurile nu fu cu noi. Next time...nu 1-le?

# obiectiva date 19 februarie 2016 18:07 -1

mulder, imi pare rau....pentru voi......eu l-am depistat pe UNUL cand avea profil de facebook, i-am recunoscut STILUL- deh , sunt experta in domeniul semiotic- si asa am reusit sa luam legatura .....nume, adrese...pana ce i-au dezactivat dusmanii profilul-  daca ai profil pe facebook poate ma gasesti si tu pe mine sau eu pe tine si va fac eu legatura...cu acordul lui UNUL- desigur......aveai barba si esti grizonat si aveai o geaca de culoare verde cu gluga ? azi ?? :roll: :roll: :roll: :roll: 

# Mulder, agentul mulder date 19 februarie 2016 18:47 +1

nu. Barba neagra, geaca albastra cu gluga si sapca de comunist....in amintirea vremurilor bune (pt agenti....), iar parul inca e saten. I-am rugat pe cei de la luju sa faca un schimb de mailuri, dar poate /parca cer..... mutarea la Cotroceni 

# obiectiva date 19 februarie 2016 18:55 0

deci, aveai geaca cu gluga, poate parea verde pe TV meu..te-am FILMAT ochiometric....daca e saten poate parea grizonat..... la TV....ma gasesti pe comunitate, ai sa ma `mirosi` si identifici...il asteptam si pe UNU sa dea confirmarea ...dar, sa ne grabim incet sa imi taie astia si EMISIA MEA ... :eek: zi de zi ma astept sa imi dezactiveze si al 4 lea profil.....acum si securistii sunt pe drum , asa ca trebuie sa ne miscam repede....

# obiectiva date 19 februarie 2016 18:11 +1

musai sa luam legatura, ca sa va ajut sa luati si voi legatura, ca vor CONTINUA cu plimbarile !!!!! PACAT sa nu va/ne intalniti/m ca sa va/ne impartasiti/m impresiile..... :P :P :P :P :P

# obiectiva date 19 februarie 2016 20:08 +1

@mulder, am vorbit cu unul la telefon.....inca e pe drum, dar a spus ca sa iti dau numarul lui de telefon...deci, cauta-ma si ma vei gasi pe facebook! te recunosc eu, de la TV ! PS citeste cu atentie ce am scris mai sus.....hahaha, ca sa te intalnesti cu UNUL trebuia sa fi vazut american sniper !  :P :P :P

# ARGUS date 20 februarie 2016 00:12 +2

pe mine ma ignorati?Vin si eu in gasca voastra.Dati-mi un email,pe numele meu adevarat.

# obiectiva date 20 februarie 2016 07:16 +3

vai, argus, dar se poate ???? nu se poate.... :eek: in fiecare gasca trebe` sa existe si un lucrator, colaborator, informator al SRI/CIA/MOSSAD.... :P :P :P :P :P eu, una, am sa supun la vot in gasca ......nu pot decide de una singura ! pentru prima data in viata.....ma supun majoritatii..... :P :P :P :P :P

# obiectiva date 20 februarie 2016 10:05 +1

@mulder, numele meu ti-l completeaza - facand integral numele tau ! :) sper ca nu mai trebuie sa urmaresti inca o data si DOSARELE X ca sa te prinzi ! daca tot nu ai urmarit AMERICAN SNIPER .....mai uitati-va si voi la filme ca aveti ce invata din ele !  :P :P :P :P :P 

# bravo date 17 februarie 2016 17:45 +25

In sfarsit s-au trezit. Bravo lor de data asta. Sa constientizeze ca se poate si ca Parlamentul e democratia nu DNA, nu serviciile.

# Lulu date 17 februarie 2016 19:11 +15

Si in cazul Rarinca de ce nu s-au trezit ...  se vor trezi si in acest caz vreodata ? ... sau nu conteaza cand e abuzat un singur cetatean roman de autoritati ?   :-x :-x :-x

# DEMISIA domnule CSOLOS date 17 februarie 2016 23:35 +10

domnule csolos sunteti intr-o situatie de credibilitate zero, sunteti intr-o situatie de culpabilitate grosolana generate de infractiunea comisa in cazul ICA, sunteti intr-o situatie de aroganta deosebita fata de poporul roman. Ati ajuns sa incercati o acoperire a abuzurilor institutiilor statului, ati comis nu numai abuzuri de functie ci mai ales abuzuri de incredere. DOMNULE CSOLOS SE IMPUNE DEMISIA! SI NU SPUN DEMISIA DE ONOARE PTR CA NU AVETI ASA CEVA. SUNTETI UN MERCENAR DE PROASTA CALITATE SI LIPSIT DE ORICE CALITATI UMANE

# stefania.olteanca date 18 februarie 2016 00:00 +5

Daca nici acum nu pricepeti ca toate aceste manevre sunt create artificial de Basescu si ai lui sa distraga atentia de la dosarele lui ,ale fratelui si altii de teapa lui e grav. Acest duh al raului are oameni peste tot si face tot ce poate sa destabilizeze . Daca nu e dus repede la beciul domnesc veti vedea multe murdarii in toata tara "Desteaptate Romane"

# conu marian date 18 februarie 2016 00:17 -7

Si Senatul cine e?O gloata...

# Pentru Lulu date 18 februarie 2016 08:24 +2

Pentru Rarinca se vor mai trezi abia după ce România va fi condamnată la CEDO şi după revizuirea(în care se va restabili achitarea) care va urma. Din păcate, va trece cam mult timp până atunci şi foarte mulţi vor uita.

# Dan date 22 februarie 2016 17:05 0

"mulder,agentul mulder" si "unul din lumea cea mare" ma intreb cu ce va ocupati si daca luju nu ar mai exista ce v-ati face.De-ar fi niste comentarii acatarii dar efectiv bateti campii si nu inteleg mai nimic din ceea ce comentati.Probabil sunteti pensionari proveniti din sitemul de justitie cu pensii cu cinci cifre(fara virgula).Sa stiti ca lumea mai si munceste........

# Jo. S. Cenzura date 22 februarie 2016 19:30 0

Pensionarii despre care pomenesti au pile atat la Luju cat si la Catena. Primesc medicamente compensate fara sa stea la coada.

# Smithc138 date 7 decembrie 2016 06:56 0

Because here is a list of multiplayer games is that the leave was asked ceegcagfceeedddd

# Smithk768 date 7 decembrie 2016 06:56 0

Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts. fdedfefgbdggafcf

# Smithk218 date 7 decembrie 2016 06:56 0

Thank you, I have just been searching for information approximately this subject for ages and yours is the best I have came upon till now. But, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the supply? ddbkdgdkafdkffbd

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2021 – Planul “Veveritei”. Arafat, aproape in rahat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva