8 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LIBER DEFINITIV – Judecatoarele Maria Grigorean, Luminita Froicu si Delia Daragiu, de la Tribunalul Suceava, au decis cu nu se impune arestarea presedintelui UNBR Pompiliu Bota. Avocatul Bota: „Procurorul Bujorean a constrans trei avocati din structura mea sa declare ca i-as fi inselat, desi oamenii aveau hotarari definitive ca practica legal avocatura!”

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

5 July 2013 14:04
Vizualizari: 8261

 

Decizie definitiva in cazul presedintelui UNBR Pompiliu Bota (foto) caruia procurorul Dragos Bujorean, de la Parchetul Judecatoriei Suceava i-a cerut arestarea preventiva pentru inselaciune si practicarea ilegala a profesiei de avocat. Daca dupa retinerea de 24 de ore, in seara zile de 29 iulie 2013, presedinta Judecatoriei Suceava, judecatoarea Iulia Lulciuc, a respins propunerea de arestare preventiva a avocatului Pompiliu Bota, vineri 5 iulie 2013 Tribunalul Suceava a respins recursul parchetului impotriva Incheierii de respingere a propunerii arestarii preventive. Judecatoarele Maria Grigorean, Luminita Froicu si Delia Daragiu, de la Tribunalul Suceava, au decis cu nu se impune arestarea avocatului Bota si asta, atentie, dupa ce in recurs, procurorul Dragos Bujorean a adaugat la dosar trei declaratii ale unor invinuiti in aceasi cauza – trei avocati din structura Bota – care l-au acuzat pe seful lor ca i-ar fi adus in eroare cu privire la legalitatea barourilor sale. Pompiliu Bota ne-a declarat ca aceste declaratii au fost luate prin „santaj si presiuni” de catre procurori, intrucat in cazul a doi dintre cei trei avocati ai sai acestia aveau hotarari definitive prin care s-a statuat ca nu au incalcat legea penala profesand avocatura si nu au inselat pe nimeni.


Bota: „Am avut parte de judecatori corecti si profesionisti!”

Pompiliu Bota s-a prezentat vineri la Tribunalul Suceava insotit de fiul sau, pregatit sa fie arestat in caz ca se va decide aceasta. Bota a reusit insa sa convinga instanta cu sute de hotarari judecatoresti definitive, ca nu este un pericol pentru nimeni. „Eram pregatit pentru orice, stiti bine ca in trecut am fost condamnat abuziv, definitiv, dupa care am fost achitat ca urmare a condamnarii Romaniei la CEDO. Am avut insa parte de judecatori corecti si profesionisti”, ne-a declarat vineri Bota, dupa aflarea verdictului final.

Bota ne-a mai precizat ca procurorul Bujorean a reusit sa constranga „prin santaj si presiuni” trei avocati din structura sa sa declare ca i-ar fi inselat si ca n-ar fi stiut ca barourile sale nu ar fi legale. Bota a argumentat cu faptul ca doi dintre acesti avocati ai sai, Roland Mandrila si Luminita Caisin, sunt logoditi si urmeaza sa-si faca nunta in aceasta vara, dar ca procurorul Bujorean le-a interzis prin ordonanta sa ia legatura unul cu altul, dupa cum i-a interzis si lui, astfel incat „a reusit prin asemenea metode sa-i sperie sa declare impotriva mea.

Bota ne-a mai pus la dispozitie si rezolutii de NUP si sentinte judecatoresti care arata ca avocatul Roland Mandrila a fost cercetat si judecat in urma cu ceva timp pentru aceleasi acuzatii de inselaciune si practicarea fara drept a profesiei de avocat si a fost gasit nevinovat, definitiv, cu autoritate de lucru judecat: „Va dati seama unde s-a ajuns, cei doi erau logoditi, urmeaza sa faca nunta si le-a interzis procurorul sa se mai vada si sa-si vorbeasca. Totul pentru ca sa ma faca pe mine. Acest procuror nu tine cont de lege si de sutele de hotarari judecatoresti care demonstreaza ca barourile mele sunt legale. La ancheta eu i le aratam si el le arunca pe jos”.

Procurorul Dragos Bujorean ignora practica propriului sau parchet care a dat NUP avocatilor lui Bota reclamati ca ar practica ilegal avocatura

Referitor la rezolutiile de NUP si sentinte judecatoresti care arata ca avocatul Roland Mandrila a fost gasit nevinovat pentru aceleasi acuzatii de inselaciune si practicarea fara drept a profesiei de avocat, acestea le prezentam atasat in continuare. In cuprinsul lor se arata ca avocatii din structurile lui Bota profeseaza legal si nu inseala pe nimeni.

De altfel, in cuprinsul acestor acte se fac referiri si la o serie de solutii de NUP date avocatilor lui Bota de procurori de la Parchetul Judecatoriei Suceava unde lucreaza si procurorul Dragos Bujorean. In aceste conditii, dat fiind ca exista o autoritate de lucru judecat si o practica instaurata, ne intrebam cum oare a putut procurorul Dragos Bujorean, de la acelasi parchet, sa faca pozitie singulara si sa il acuze pe avocatul Roland Mandrila de aceleasi fapte si sa-l puna sub invinuire, alaturi de Pompiliu Bota si altii?

* Cititi aici sentinta definitiva din 2013 in care se arata ca avocatul Roland Mandrila a practicat legal avocatura si nu a inselat pe nimeni

* Cititi aici sentinta definitiva din 2012 in care se arata ca avocatul Roland Mandrila practica legal avocatura

Comentarii

# Dan date 5 July 2013 16:15 +9

Ma bucur pentru domnul Bota. Si totusi cred ca smecherasul ala de procuror nu a fost de capul lui.

# contribuabil date 5 July 2013 16:22 +9

eu vreau un raspuns, pentru ce se face bataie de joc pe banii mei? avocatii sunt infractori daca instantele au constatat ca au dreptul sa practice? aaaaaa, mister florea face presiuni sa inlature concurenta?? nu ma intereseaza, eu platesc taxe ca statul sa ma protejeze de infractori, de aia care au furat banii nostri din autostrazi, au vindut flota, au distrus fabricile etc. pentru concurenta in avocatura platim noi taxe ??/ sa i se impute procurorului si judecatorului care au pus la cale aceasta mascarada.

# PROCUROR TAMPIT date 5 July 2013 17:41 +5

Procurorul a crezut ca duce de nas judecatorii. Acesta s-a  MASTURBAT pe HOTARARILE JUDECATORILOR , adica pentru el , nu au nici o  valoare. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

# LIBER DEFINITIV, PE DRACU date 5 July 2013 19:53 -8

DOSARUL DE URMARIRE PENALA, ISI URMEAZA CURSUL SI BOTA SE JUDECA IN LIBERTATE. ASTA NU INSEAMNA CA A SCAPAT DE PUSCARIE. ESTE DOAR O CHESTIUNE DE TIMP SI ASTA IL AMBITIONEAZA SI MAI MULT PE PROCURORUL BUJOREANU. LA MULTI AI E PUSCARIE, BOTA.

# jegule date 5 July 2013 20:08 +5

Cretinule, si ce-i daca il ambitioneaza pe coruptul de Bujorean, cel cu apacaturi de securist ordinar ?! Infectule, daca nu stiai cea care va hotari definitiv va fi CA Suceava si nu un mascarici de pseudo-procuror ! In plus, CA Suceava s-a pronuntat deja si a hotarat definitiv achitand cativa colegi avocati, statuand faptul ca acestia au dobandit calitatea de avocat in mod legal !!!

# Ultimul Charlot date 5 July 2013 16:22 +3

Cer public sa se sesizeze ambasadele straine ( Germania, Franta, Italia, Spania, Regatul Unit ) pentru a verifica toate procesele civile si penale in care cetateni romani si/sau straini au avut calitatea de avocat - structura Bota. Daca acestia nu sunt avocati legali acele hotarari trebuie sa fie anulate si dosarele rejudecate. Daca Bota si avocatii lui sunt in afara legii guvernele acestor tari trebuie in regim de urgenta sa verifice si sa demareze procedurile de anulare a acestor hotarari. Problema e deja una comunitara si institutiile comunitare trebuie de urgenta sa se sesize. La fel va trebui procedat si in Romania, sa se demareze procedura de anulare a tuturor hotararilor judecatoresti in care avocati din structura Bota au pledat, au reprezentat si li s-au acordar cheltuieli de judecata. Practic procurorii incearca un atentat la sistemul judiciar ridicularizand si ignorand hotararile judecatoresti date in numele legii de catre instantele de judecata. Vedeti cazul Bota de la Suceava

# avocat date 5 July 2013 22:08 +1

Ce interes ai? Nu ai aflat ca au incercat si altii sa anueze hotariri pe acelasi motiv si nu au reusit? De unde aceasta gogomanie? Spune-mi te rog, cum se obtine titlul de avocat legal? asa cum il numesti tu? indica temeiul legal care confera legalitatea. Lamureste-ma si pe mine si pe cei de aici ce treaba au ambasadele straine in dorinta ta oarba si prosteasca de a te razbuna? Sa inteleg ca nu ai reusit inca sa dovedesti in ce consta nelegalitatea? Ce stii in concret despre avocatura legala? ce stii despre UNBR ? EXPLICA TE ROG , SA MA LAMURESC SI EU.

# Ultimul Charlot date 6 July 2013 01:41 -2

Un singur interes. Sa se rezolve definitiv intr-un fel sau altul. E clar ca daca in 11 ani aceasta situatie nu a fost rezolvata se doreste sa ramana in starea asta de...confuzie. Nu cei din structura Bota au pacalit magistratii, ci invers, magitratii i-au pacalit pe ei si le-au dat convingerea clara ca profeseaza legal. Hotararile judecatoresti in penal in care inculpati au fost aparati de avocat de la Bota pot fi anulate, pentru lipsa apararii calificate daca avocatii profeseaza ilegal. Legea 51/1995 obliga magistratii sa verifice avocatii din dosare. Iar ambasadele straine sa sesizeze guvernele lor pentru a verifica hotararile in care au reprezentat acocati din structura Bota, si daca astia nu au calitate sa anuleze si ei hotararile. Practic aici suntem. In punctul in care greselile trebuie reparate. Indiferent cum, legea sa trimfe. Dar pentru toata lumea.

# Pol date 6 July 2013 08:14 +5

Bai Charlot...de aia ai ramas ultimul! Ca toti erau ilogici ca si tine si au murit cautand explicatiile logice! Cred ca fiind singur, te plictisesti de moarte, neavand cu cine sa conversezi in limba ilogicii neintelese! Te du acum si dormi linistit! Se stie ca noaptea este un sfetnic bun si poate vei afla logica din toata povestea asta cu Barourile....Ca sa ai la ce reflecta in sunguratatea ta, iti dau un pont: traditionalilor le este teama ca Bota le va lua patrimonial \"mostenit\" de drept de ei de la Uniunea avocatilor....fara sa aiba acte de infiintare! De aia se da lupta asta, desi Bota nu a afirmat niciodata ca are interes pentru asa ceva, ci doar ca vrea sa munceasca cinstit si fara ingradiri si aranjamente! Somn usor!

# avocat date 5 July 2013 22:17 +3

Ce interes ai? Nu ai aflat ca au incercat si altii sa anueze hotariri pe acelasi motiv si nu au reusit? De unde aceasta gogomanie? Spune-mi te rog, cum se obtine titlul de avocat legal? asa cum il numesti tu? indica temeiul legal care confera legalitatea. Lamureste-ma si pe mine si pe cei de aici ce treaba au ambasadele straine in dorinta ta oarba si prosteasca de a te razbuna? Sa inteleg ca nu ai reusit inca sa dovedesti in ce consta nelegalitatea? Ce stii in concret despre avocatura legala? ce stii despre UNBR ? EXPLICA TE ROG , SA MA LAMURESC SI EU.

# barourile libere date 5 July 2013 16:30 +4

Daca intr-adevar cei 3 colegi au declarat ca au fost \"inselati\" de Bota, se confirma, inca o data, lasitatea romanului si inclinatia sa nativa spre tradare !!!

# avocat traditional date 5 July 2013 17:27 +7

lasitatea e fantastica la voi. colegii vostri in loc sa lupte si sa demonstreze ca sunt nevinovati au solicitat procurorului sa fie audiati toti avocatii din barourile lor. asa stiu sa lupte capeteniile voastre, dupa modelul sa moara si capra vecinului. in locul lui bota le-as da picioare in fund. i-a facut avocati si prostii declara ce le spune procurorul, il dau in git pe bota ca nu stiau ca sunt avocati.

# 992 date 5 July 2013 17:34 +6

Bai traditionalule, ptr. prima data ( probabil si ultima ) iti dau perfecta dreptate. E totusi ceva adanc ilogic : te dai avocat si apoi recunosti ca de fapt nu esti, ca le-a indus Bota ca sunt avocati. Ii uita insa pe judecatori si procurori. Si aia i-au mintit ?? Deci Bota mai nou este si mentalist si hipnotizator. Aia-s sanatosi la mansarda ???

# avocat traditional pt 992 date 5 July 2013 17:57 +5

vreti lupta ? LUPTATI!! dar voi ca lasii  va parati intre voi. daca ati fi avut niste tipi hotarati sa va reprezinte ati fi avut sanse mari. dar am vazut ce capetenii aveti, niste maimutoi care l-au turnat pe bota, au facut in pantaloni si de frica au inceput sa urle pe site-uri sa fie audiati toti avocatii.adica nu le ajunge ca l-au turnat pe bota acum isi toarna si colegii. vai de capul vostru daca nu scapati urgent de turnatori. sunt avocati buni dintre voi, trebuie sa recunosc, dar aia s-au retras, au ramas tradatorii care acum se vad. intai la moldova, apoi mai vedem pe unde. 

# 992 date 5 July 2013 18:05 +3

Bai traditionalule, iarasi iti dau perfecta dreptate, incredibil....problema e ca obiectul turnatoriei nu exista de fapt. Chiar nu inteleg ce o fi in capul lor. Ceilalti sa declare ce anume ?? Pai asa mergem toti la notar si dam declaratie pe proprie raspundere ca nu ne-a inselat Bota si i le trimitem idiotului de procuror, poate va avea orgasme multiple cand le va citi. Asa va avea mai putin de munca si nu va cheltui atatia bani aiurea.

# virgil date 5 July 2013 18:35 +4

poate sa-si retraga declaratia. problema ramine legata de calitatea individului, aici nu e joaca, poate unii se cred la gradinita si isi pirasc colegii. acei unii trebuie indepartati urgent, nu pot face parte dintr-un colectiv. in timp de razboi ar fi considerati colaborationisti si executati. din pacate azi nu putem decat sa le spunem ca sunt niste scirbe ordinare care sunt in stare sa-si vinda si mamele. LASI NEMERNICI!! uite la cine i-a dat paine bota si pe cine s-a dus sa apere la suceava. dar probabil numai bota stie adevarul si o sa ne spuna despre vitejiile celor care au dat declaratii mincinoase. sa ne spuna si cine a fost cu ideea sa extinda cercetarile la toti avocatii din tara ca sa ii multumim personal. 

# 992 date 5 July 2013 22:14 +2

Corect Virgil. Amar si adevarat. E plin de tradatori si imbecili. Pe asemenea persoana a pus Bota decan ???? Rusinos...Adevarat, in vreme de razboi tradatorii ar fi fost executati si lasati \" la aer \" drept exemplu. Este incredibil cat de usor si fara remuscari fac unii rau semenilor.

# Bota, nu a dat nimic, nimanui date 6 July 2013 09:00 -1

Bota s-a imbogatit de pe urma \"donatiilor\" date de avocati. Foarte multi nici nuau profesat niciodata sau au trecut la traditionali. Cel care a stat cu fundul in fotoliu si a cistigat bani multi, pe care si i-a insusit nefacind nimic pentru uniune, este Bota. O javra ordinara.

# JAVRA ESTI TU CU MA-TA date 7 July 2013 09:52 -1

Si cand au fost chemati la politie, parchet si instante cine i-a scos, nu Bota ? Canta la alta masa ca nu pacalesti pe nimeni, prostane !

# doar trei au declarat impotriva lui Bota ? date 5 July 2013 20:01 -4

Procurorul trebuia sa audieze toti avocatii,pentru ca toti am fost inselati. Cind ne-am inscris la el si am dat donatiile, nu ne-a spus ca o sa avem probleme, ca o sa fim umiliti, ca o sa fim cercetati penal, etc. Asta se numeste inselaciune in conventii, art. 215 alin. 3, CP.

# doar 3 date 5 July 2013 20:07 +3

tu nu vei fi audiat pt ca esti analfabet si nu esti avocat !

# 992 date 5 July 2013 20:36 +1

Mai acesta, du-te la Bota, cere-i aia 2000 de lei inapoi in timp ce iti redactezi retragerea definitiva din barou. Si gata, ai scapat de probleme. Iti va da banii Bota, 100 %. Multi prosti se arata cu ocazia asta.....ce conventie ai incheiat cu Bota ??

# pt 992 date 5 July 2013 21:46 0

Ce se caut eu la Bota, cine e Bota, sa ma duc la el ? Noi avem un Presedinte legal ales si discutam cu el daca e necesar.

# 992 date 5 July 2013 21:51 0

Pai sa-ti dea banii inapoi. Vrei sa-i ceri de la Nimerincu ? Nu Nimerincu a incasat. BAAAI intunecatilor, nu realizati ca tinta este organizatia si nu Bota ?? Daca Bota intra la puscarie, organizatia se duce de rapa fiindca nu va mai avea cine sa lupte. Cine vreti sa lupte, Nimerincu care lua 4000 de lei cotizatie si ii baga in buzunarul personal ??

# banii UNBR-lui, unde sunt ? date 5 July 2013 22:12 -1

Spui ca Nimerincu a bagat 4.000lei in buzunar, dar Bota, carea incasat miliarde de lei, nu tot in buzunar i-a bagat ? Pe chitantele de donatie scrie UNBR, dar de fapt aceasta uniune nu are nici un patrimoniu. Din toate incasarile, nu avem nici macar un sediu cumparat. Apartamentul jegos cu miros de ceapa unde avem sediul, este inchiriat. Bota si-a insusit toti, toti, banii si nu a facut nimic pentru noi.

# 992 date 5 July 2013 21:55 -2

Bota isi poate scapa pielea f. usor. Se leapada de organizatie si gata, va fi lasat in pace. Dar voi ceilalti, fraierilor, ce faceti ? Va trebui sa va gasiti alta ocupatie. Sau, sa dati shpaga la flocea. Asta cu flocea o puteti face oricand, cu Bota sau fara. Voi alegeti. Dar ganditi intai, daca puteti si daca aveti cu ce.

# Pol date 6 July 2013 08:20 -1

Bai 992...mai bine fa-ti singur un 69 barat si opereaza-ti prostate ca s-a umflat! Aiurelile expuse nu fac altceva decat sa te desconspire! Si tu Botomei aveti un fix: sa aveti propria jucarie cu orice pret. Nu mai fi ingrijorat de noi, avocatii de la Bota, ca noi ne descurcam.Sa vedem cum va descurcati voi, nimerincii, cand va vor lua procurorii incompetenti la intrebari! O sa aratati acte de la Nimerincu sau de la Bota? Ai, ce spui acum? Imbecilule!

# pt Pol date 6 July 2013 09:10 +1

Toti care au spus ca presedintele lor este Bota, au avut probleme, deoarece stie toata justitia din Romania, ca Bota a fost condamnat. Cei care au spus ca presedintele lor este Viorel Nimerincu nu au avut probleme. Ministerul de finante ANAF, a dat o circulara, la solicitarea presedintelui Nimerincu, prin care se interzice inregistrarea fiscala a cabinetelot de avocati, care au decizii semnate de Bota si nu sunt inregistrati. Dupa parerea ta, cine este recunoscut si cine, nu.

# 992 date 6 July 2013 09:31 -1

Bai Pol, tu esti cam prost. Unde ai vazut ca sunt fan Nimerincu & Botomei ??? Cand citesti, citeste direct, nu prin fundul sticlei de vin de surcele.

# Pol date 6 July 2013 20:03 0

Eu sunt prost ca asa ma consideri tu, insa tu esti din nastere asa si nimeni nu are ce sa iti mai faca.Prostia este incurabila. in ce priveste vinul pe care il consum eu, pot sa iti spun doar atat: numai betivii de la tara stiu ca vinul se face si din surcele....Neam de neamul tau nu a baut vin din soiurile din care am baut eu...Din ceea ce ai scris toata lumea a inteles ceea ce am inteles si eu: ca esti un idiot care habar nu are de ceea ce se intampla si vorbeste fara sa citeasca legea 51....de aia am zis ca esti cu Nimerincu, papagalule....

# pt Pol date 6 July 2013 21:03 0

Pol, tu ce faci ?! Te iei de colegul \"992\", care e unul dintre cei mai strasnici aparatori ai UNBR-Bota si, pe deasupra, obiectiv vorbind, e printre cei mai isteti de pe acest forum ?! Ce bine ar fi daca am avea mai multi colegi pregatiti si de caracter cum e \"992\" ! Prin urmare, hotaraste-te, de care parte a baricadei te afli ?!

# 992 date 6 July 2013 21:16 0

ptr. Pol : \" Din ceea ce ai scris toata lumea a inteles ceea ce am inteles si eu \" - te inteleg ca ai o parere, ca oricine, e dreptul tau. Dar de ce te exprimi in numele altora, te-au mandatat in acest sens ? Lasa-i pe ceilalti sa exprime opiniile daca vor atata timp cat nu le esti purtator de vorbe.

# 992 date 6 July 2013 21:40 0

ptr. Pol : \" numai betivii de la tara stiu ca vinul se face si din surcele....Neam de neamul tau nu a baut vin din soiurile din care am baut eu \" - gresit. Si betivii de la oras stiu chestia asta. Cat despre ce ai baut, ce-am baut, ce au baut altii....calitatea umana cred ca se masoara nu in tipul si cantitaea de vin ingerata ci in ceea ce gandim, spunem si infaptuim.

# 992 date 6 July 2013 21:46 0

ptr. Pol : am baut vinuri excelente, foarte bune, bune, mai putin bune, exceptia fiind \" vinul \" din surcele sau substante chimice care nu au nicio legatura cu strugurele. Si am observat mereu un aspect : nu mi-au modificat nici gradul de inteligenta, nici caracterul. In cazul tau, cum este ?

# 992 date 6 July 2013 22:10 0

\" Nu ce intră în gură spurcă pe om; ci ce iese din gură, aceea spurcă pe om.” - Matei 15:11 ; Matei 15:17 - \" Nu înţelegeţi că orice intră în gură merge în pântece, şi apoi este aruncat afară în hazna ? \" Matei 15:18  \" Dar, ce iese din gură, vine din inimă, şi aceea spurcă pe om. \" ; Iacov 3:10 - \" Din aceeaşi gură iese şi binecuvântarea şi blestemul! Nu trebuie să fie aşa, fraţii mei ! \".

# pt barourile libere date 5 July 2013 17:37 0

din articol reiese ca Mindrila si Caisin au declarat impotriva lui Bota. cine este al 3 lea?? stie cineva care este nesimtitul care a putut sa declare asa ceva? 

# Gogu date 6 July 2013 08:25 0

Cred ca e Roibu ala de e consilier local....Poate ca pe el il vaneaza procurorul Bujoreanu ca nu a suflat in ciorba si ca a mancat doua chifle in plus la festinul de investire, una fiind Portia pdlistilor locali....sau poate e celalalt decan de la BT ori Meslec....Vom vedea dupa reactia lui Bota din zilele urmatoare, pentru ca intr-adevar au muscat mana care le-a dat sa manance, mai ales ca aia aveau si definitive care le atesta calitatea de avocet....

# independent date 5 July 2013 16:31 +2

bota a scapat de arestul preventive nu si de dosar,asa ca atentie :sigh: :roll:

# alinuDREPT date 5 July 2013 16:39 -1

nimeni nu stie adevarul.doar bota

# independent date 5 July 2013 16:41 -1

dar ce bota e singurul de la voi care stie drept?

# BOTA, e singurul de la noi care nu stie drept date 5 July 2013 20:09 +1

Bota e cel mai prost absolvent de drept din citi am vazut. Habar nu are sa scrie o cerere de chemare in judecata, cit despre limbaj juridic, vedeti si singuri ca se exprima ca ultimul derbedeu. Altii au scris pt el si ce s-a cistigat, a fost cistigat de fiecare avocat in parte, atunci cind au fost cercetati. Bota doar a publicat hotaririle si s-a laudat cu ele la fraierii care veneau sa se inscrie si sa doneze. E un taran la prima generatie in pantofi.

# cum te cheama pe tine ? date 5 July 2013 20:14 0

tie cum iti zice desteptule ? manca-mi-ai p

# poti singur date 5 July 2013 20:27 0

Daca ai mobilitate, poti sa ti-o iei in gura, singur.

# Pol date 6 July 2013 08:41 -1

Nu poate, ca o are MICA....si are coloana cocsata de la atata stat in 4 labe!

# 992 date 5 July 2013 16:55 0

mandrila asta e si prost....de ce nu a declarat ca si judecatorii l-au inselat cand i-au spus ca practica legal avocatura ? Atat de prost este individul asta ?? Daca Bota a mintit si judecatorii au confirmat, sa fie arestati si condamnati toti. In ce tara traim ?? E incredibil ce se intampla.... \"In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit\".

# Ultimul Charlot date 5 July 2013 17:18 +3

Nu e tarziu, oricum dosarul esta e cu trimitere si este timp sa fie chemati TOTI judecatorii si procurorii care au intarit convingerea ca suntem avocati. Am spus, e un atentat la Justitie ce se intampla. Practic toate hotararile judecatoresti din tara si din afara unde au existat avocati din structura Bota trebuie anulate, dispozitivele hotararilor cuprind si obligarea la cheltuieli de judecata, onorar , deci trebuiesc anulate. Sunt curios ce cred judecatorii de la ICCJ, Curti de Apel , Tribunale...care ca si instante de control judiciar au confirmat, in numele legii calitatea de avocat in intelesul legii 51/1995. Sunt curios si cum vor reactiona, practic procurorii pe ei trebuie sa-i desfiinteze, macar pentru neglijenta in servicu daca nu si pentru altceva. Spun despre noi ca am pacalit un intreg sistem judiciar. Pai sistemul judiciar ne-a pacalit pe noi. Acum e momentul sa determinam toate institutiile abilitate sa faca lumina, sa se termine. Asteptam CSM, Ministerul Justitiei, CSAT, institutiile europene si societatea civila sa reactioneze.

# bati cimpii ultimul Charlot date 6 July 2013 09:19 +2

Ceea ce se judeca in dosarul lui Bota, nu are nici o legatura cu calitatea de avocat a colegilor nostri, confirmata de catre parchete si instante. Bota e cercetat pentru exercitarea profesiei de avocat, dupa condamnarea definitiva. E normal ca avocatii cu care a savirsit aceasta fapta in forma continuata, sa se delimiteze de el, deoarece nu au nici o vina, ca Bota a continuat sa se creada avocat si presedinte UNBR si sa se duca la puscarie pentru el.

# 992 date 6 July 2013 09:41 -1

Mai nene, mai bine puna mana si mai citeste articolele lui LUJU despre caz. Spui aberatii. Tocmai asta este tema, lipsa calitatii de avocat a celor de la Bota, in frunte cu el. Ai baut aseara si esti mahmur inca ? Trezeste-te si apoi apuca-te de scris....

# 992 date 5 July 2013 17:29 +2

Dupa  ce se termina circul, Bota va trebui sa-i dea in judecata pe cei 3 ptr. denunt calomnios, nu asa isi va spala obrazul. Cum vine treaba in mintea acelui mandrila.....barourile sunt infiintate legal, deci Bota detine un document perfect legal de indeplinire a procedurii de infiintare a barourilor. Cu ce l-a inselat pe mandrila ???? Cum poate fi atat de idiot sa declare asa ceva ??? De ce mandrila nu a declarat ca sute de judecatori l-au inselat prin hotararile ce le-au pronuntat ??? In concluzie, suntem o tara de inselati de catre magistrati. Propun sa nu mai recunoastem nicio hotarare a instantelor din RO. FREE GIGI, CIOACA !! Se fie eliberati toti condamnatii !! Sa fie bagati in puscarie toti cei care au fost achitati !!

# independent date 5 July 2013 17:33 +2

Cred ca ar trebui sa i se faca plangere penala pt. nerespectarea unei hotararii definitive acestui procurer,sesizarea CSM-ului,COMISIA EUROPEANA care este garantul respectarii hotaririlor judecatoresti in UE.

# pt independent date 5 July 2013 20:15 +1

Dar cum ramine cu nerespectarea de catre Bota, a unei hotariri de condamnare definitiva, prin care se spune car ca nu este avocat si el continua sa se creada avocat, presedinte, doctor in drept, fara doctorat, etc.

# unde date 5 July 2013 20:32 0

unde se spune ,,car ca nu este avocat si el continua sa se creada avocat, presedinte, doctor in drept, fara doctorat,, ? Ia canta la o alta masa. ăi !

# cinta tu la drimba lui Bota date 5 July 2013 20:38 +1

In traducere, Bota este un regionalism si inseamna ciomag, bita. Daca e sa cinte cineva la ceva, ai aceasta posibilitate, cu ciomagul, bita de Bota.

# 992 date 5 July 2013 21:11 0

Mai cap sec, i s-a interzis lui Bota sa devina doctor in drept ?? Te-ai uitat vreodata la titulatura ? Intotdeauna scrie \"drd.\" ceea ce inseamna doctorand, inca urmeaza cursurile de doctorat. Nu scrie niciodata \"dr.\". Mai cititi intai si apoi vomitati tembelisme in spatiul public.

# vrem sa stim d.BOTA date 5 July 2013 17:47 0

cine este al treilea turnator mincinos a lui Bota in aceasta facatura ordinara? nicaieri in tara nu s-a intimplat asa ceva. numai la suceava se putea intampla. bolovanii de la moldova cind au dat declaratii si au cerut audierea tuturor avocatilor vor sa declanseze prigoana in toata tara. turnatori ordinari, sa-i excluda bota pe lasii care nu stiu sa lupte cu autoritatile. zeci si ssute de avocati au fost cercetati de parchet, li s-au dat NUP, dar nici un avocat nu acerut sa fie anchetat si colegii lor. asta este o lasitate si o magarie. astia nu sunt colegi cu noi! d.Bota, faceti sedinta si dispuneti masuri de escludere. daca au sustinut ca i-ati indus in eroare, escludetii, ca sa nu mai fie in eroare. 

# vrem sa stim d.BOTA date 5 July 2013 17:49 -1

Erata : excludere, nu escludere, scuze.

# cine sa-i excluda ? date 5 July 2013 20:33 +1

Orice act semneaza Bota din acest moment, in conditiile in care el nu are nici o calitate in UNBR, il duce si mai aproape de puscarie.

# MAXIM DANA date 5 July 2013 20:08 0

MAXIM DANA e a treia !

# MAXIM DANA, fata desteapta date 5 July 2013 20:45 +1

Chiar daca s-a culcat cu Bota, ca asa a numit el decanele de barouri (vezi decana de la Iasi, Claudia, cu care a avut scene uro, adica ea a facut pipiin gura lui) isi salveaza pielea ca doar stie ca Bota nu mai este presedinte si nu are ce sa-i faca. Doar nu e proasta sa se duca la puscarie cu Bota.

# 992 date 5 July 2013 21:20 0

Fata desteapta zici.....sa zicem ca Bota nu mai e presedinte. Maxim Dana va fi recunoscuta apoi in instante, va fi recunoscuta drept avocat legal ? De asta nu sunt recunoscuti avocatii si sunt sicanati de unii judecatori, ca e Bota presedinte ? Cam ce dimensiune au creierele voastre, al gainii e mai mare, asa-i ? E rusinos ceea ce a facut. Insa nu ce declara una ca ea conteaza ci documentele.

# din cauza lui Bota nu suntem primiti in instante date 5 July 2013 22:05 +1

Bota in acest moment, este o paria a lumii avocaturii. Dupa condamnarea lui Bota, nu ati avut nici un fel de probleme. De cind s-a apucat el sa se creada presedinte in continuare si sa insele cetateni italieni, toata justitia a considerat ca nu se mai poate sa-l mai lase sa isi faca mendrele sfidind Legea 51/1995 si ignorind faptul ca nu e decit un condamnat penal.

# 992 date 5 July 2013 22:23 -1

Bai nene, scuza-ma dar esti prost rau de tot. Cu ce i-a inselat pe italieni ?? Zau, dupa condamnarea lui Bota, totul era OK ?? Minti cu nerusinare. A modificat cineva legea 51 si au aparut 2 unebereuri legale ca satisfactie ca a fost condamnat Bota ? Culca-te ca esti tare obosit, nu mai emana idiotenii pe aici ca put rau de tot.

# pt. cel de la 22:05 date 6 July 2013 00:10 -1

Bai tembelule, tu inversezi datele problemei. Tocmai dupa condamnarea abuziva a lui Bota, s-a marit numarul magistratilor care ne persecuta. Unora dintre ei, care ne-au acceptat in instante, a inceput sa le fie teama, in vreme ce magistratii corupti, care ne persecutau, au prins si mai mare curaj. Asta-i realitate, imbecilule. Cea mai mare greseala a lui Bota a fost atunci cand l-a propus, la presedintia UNBR-ului, pe Nimerincu.

# BOTA SE CREDE PRESEDINTE date 6 July 2013 09:28 +1

DE CE L-A PROPUS PE NIMERINCU SA FIE PRESEDINTE ? STIA LA ACEL MOMENT CA AVEA CELE DOUA MANDATE EXPIRATE SI CA ERA CONDAMNAT SI NU MAI PUTEA DETINE NICIO FUNCTIE IN UNBR SI STIE SI ACUM, INSA NU POATE RENUNTA LA BANII UNIUNII. I-A SPUS LUI NIMERINCU, CA UNIUNEA E SRL-UL LUI SI NU LASA PE NIMENI SA IL IA.

# sa mori tu, chioaro date 6 July 2013 11:59 -1

sa mori tu, chioaro? Ti-am mai zis sa-ti iei ochelari si sa nu mai bei ca deaia scrii cu majuscule!

# din cauza lui bota ? date 6 July 2013 12:02 +1

Din cauza ta ca nu esti avocat ! Ia pune pe cineva sa-ti citeasca site-ul nostru sa vezi ca avocatii nostri sunt recunoscuti !

# sa fie audiati toti avocatii date 5 July 2013 20:24 +1

Sa fie audiati toti avocatii care au fost la Congresul avocatilor din data de 09.06.2012, cind Bota a fost debarcat si a fost ales presedintele Viorel Nimerincu. Bota nu mai are nici o calitate in UNBR si asta trebuie dovedit pentru exercitarea de catre acesta, a profesiei de avocat, in termenul de incercare de 2 ani si 6 luni, stabilit de sentinta de la Deva, care i-a pus in vedere, sa nu savirseasca o noua infractiune cu intentie, ori el a savirsit-o in forma continuata. E puscariabil, fara nici un dubiu.

# AVOCAT date 5 July 2013 22:14 +1

NEMERNICU ati spus? pai de ce nu il aresteaza pe el procurorul de la Suceava ca practica fara drept avocatura? sau el inca nu a ajuns la nivelul domnului Bota? Bota este un brand in Romania si a scos gunoiul de sub presul murdar al avocaturii numita \"traditional\". Nu inteleg de ce Ministerul JUSTITIEI este legat de unbr traditional?!

# pt AVOCAT iubitor de branduri date 6 July 2013 09:40 0

Spui ca Bota este un brand in Romania? da ai dreptate este un brand de tot rahatul. Este cel mai urit si hulit nume din lumea justitiei. Daca pina si noi am ajuns sa il urim pentru caracterul infect pe care il are, de mincinos avid dupa bani, plin de el si cu mult tupeu de taran prost, ai dreptate. Asa brand de tot rahatul, nu cred ca are vreo valoare pt nimeni.

# Pol date 6 July 2013 08:52 0

Bai fatarnicule de la 20.24...esti mai prost decat toti la un loc...Mai citeste Legea 51 si vezi cine are dreptul legal sa revoke si sa numeasca presedintele UNBR....Congresul avocatilor are alte atributii, bizonule moldovean! Dora Consiliul barourilor are acest drept si atributie legala, iar in iunie 2012 noi nu formam Consiliul....La Congres s-a facut doar o propunere care a fost adoptata de Congres, urmand sa fie convocat Consiliul, fapt care nu s-a mai realizat, Bota ramanand in continuare Presedinte....Inca ceva: dupa condamnarea de la Alba, Bota nu a mai intrat in dosare in calitate de avocet....Calitatea de presedinte este cu totul altceva, asigurand doar aspectul administrative al entitatii numita UNBR....Pacat ca nu intelegi atat de multe litere ingramadite la un loc....se numeste scriere si este formata din cuvinte care, intr-o succesiune aliniate, formeaza o propozitie. mai multe propozitii aliniate, formeaza o fraza....MUUUUUUU

# pt Pol (20 lei) date 6 July 2013 09:47 +1

Spui ca s-a ocupat de aspectuladministrativ al uniunii si asta inseana sa semnezi decizii de intrare in profesie si sa-ti insusesti banii. Cum poti sa faci parte, chiar si ca membru simplu intr-o uniune profesionala, daca nu ai calitatea de avocat. Poate un medic sa faca parte din Colegiul medicilor daca nu e medic, prostule care esti.

# 992 date 6 July 2013 09:50 0

De unde stii ca Bota nu-i avocat ?

# ARLECHIN date 6 July 2013 18:16 -1

Mai fraierilor, 992=Bota,asa ca din acest context porniti discutiile pe net.Bota nu mai este avocat,asa ca nu mai poate fi prasedinte al UNBR. presedintele unbr trebuie obliogatoriu sa fie avocat iar chestia aia privind conducerea administrativa este o prostie.Daca era avocat,nu se ocupa Judecatoria Suceava de el ci Curtea de apel Suceava(pornind de la parchetul de pe langa ac easta curte).Tineti minte situatia lui Botomei?El a avut probleme cu parchetul curtii .

# arle anal fabeticus date 6 July 2013 18:25 0

arlechine, tu cand inveti sa scrii ? cine te crede ca esti avocat daca esti redus mintal ? ,,prasedinte,, ,,ac easta,, ,,oblio gatoriu,, ...oblio, era judele Curpan in dosar, du-te la botmiel ca el primeste agramati ca tine si ca el !

# 992 date 6 July 2013 18:30 0

Ma tem ca tu esti fraierul coclit. Repet si ptr. tine, de unde stii ca Bota nu este avocat ?? Botomei e pe mana CA Bacau fiindca in cauza este si judecatorul Curpan. Competenta dupa calitatea persoanei, mai deschide o carte de drept. La examene ai dat spaga sa le promovezi ? Tocmai asta este tema, bujoreanul pretinde ca invinuitii nu ar avea calitatea de avocati fiindca nu vrea muschii sai de pe creier sa ia in seama hot. definitive ale instantelor. Daca procurorii ar fi fost roboti, bagai la citit respectivele hotarari si era rezolvata treaba pe loc, precum un card bancar sau bilet electronic. Dar fiindca bujoreanul este un umanoid corupt, nesimtit si nemernic, bazat pe faptul ca nu poate fi pedepsit ptr. asemenea conduita, asistam la un serial de circ fara paine. Studiaza pe Lenin, intemeietorul bolsevismului : invata, invata, invata. Si pe Stalin : nu conteaza cine si cum voteaza, conteaza cine si cum numara voturile.

# jurist date 5 July 2013 18:07 -1

SUNT SIGUR CA SE VOR LUA MASURI LEGALE CA NUMITII MANDRILA  ROLAND SI CAISAN SI CEL...3 SA FIE EXCLUS DIN PROFESIA DE AVOCAT. 

# sursa monitorul suceava date 5 July 2013 18:23 0

În boxele cu gratii de la subsolul IPJ Suceava au ajuns şi bucureşteanul Pompiliu Bota, fondatorul „Barourilor Bota”, dar şi avocaţii Daniela Brânduşa Maxim (decan al „Baroului Bota” Suceava), Adriana Liliana Caisîn, Dumitru Roland Mândrilă, avocaţi în baroul lui Bota de la Suceava, şi Ionel Marian Jurgiu (decan al baroului similar de la Botoşani). După expirarea ordonanţelor de reţinere, cei şase au fost aduşi din nou în faţa procurorului de caz care a dispus faţă de Roibu, Caisîn, Maxim, Mândrilă şi Jurgiu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Aceeaşi măsură a fost luată şi faţă de alţi doi suspecţi în acest dosar, care nu au făcut parte din lotul celor şase reţinuţi, respectiv Andrei Stan şi Mircea Meslec. Un alt avocat „Bota” pus sub învinuire în acest dosar, Dumitru Dascălu, a primit interdicţia de a părăsi ţara pentru următoarele 30 de zile

# ??? date 5 July 2013 18:25 0

http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-07-01/Consilierul-local-Marcel-Dan-Roibu-obligat-sa-nu-paraseasca-municipiul-Suceava-dupa-o-noapte-in-arestul-politiei#avocati

# manifest date 5 July 2013 18:50 +4

Asta este justiţia din România, dacă ai hotărâre judecătorească de achitare pentru o faptă eşti cercetat de parchet pentru aceeaşi faptă. Procurorii aplică legea retroactiv, încalcă drepturile omului şi nu respectă propria practică. Suntem hărţuiţi şi umiliţi că respectăm legile statului şi hotărârile judecătoreşti. EUROPA SOS!

# manifest date 5 July 2013 18:53 0

Asta este justiţia din România, dacă ai hotărâre judecătorească de achitare pentru o faptă eşti cercetat de parchet pentru aceeaşi faptă. Procurorii aplică legea retroactiv, încalcă drepturile omului şi nu respectă propria practică. Suntem hărţuiţi şi umiliţi că respectăm legile statului şi hotărârile judecătoreşti. EUROPA SOS!

# cineva date 5 July 2013 19:32 0

Va place sau nu sistemul nostru de drept nu-l exclude si nu-l va exclude nici pe viitor pe procuror din procesul penal. E drept ca actiunile procurorului sunt adesea \"neplacute\" si surprinzatoare, dar aceste masuri tin de caracterul nepublic al urmaririi penale. Judecatorii sunt ceva mai iubiti pentru ca aproape tot ce fac ei important se intampla in sedinta publica si, in principiu, este destul de previzibil si... au ultimul cuvant  :lol:

# cineva date 5 July 2013 19:34 -1

Va place sau nu sistemul nostru de drept nu-l exclude si nu-l va exclude nici pe viitor pe procuror din procesul penal. E drept ca actiunile procurorului sunt adesea \"neplacute\" si surprinzatoare, dar aceste masuri tin de caracterul nepublic al urmaririi penale. Judecatorii sunt ceva mai iubiti pentru ca aproape tot ce fac ei important se intampla in sedinta publica si, in principiu, este destul de previzibil si... au ultimul cuvant  :lol:

# manifest date 5 July 2013 22:07 +1

Nu aţi înţeles, nu mă interesează dacă dispare sau nu procurorul din sistemul nostru de drept, mă uimeşte ca un procuror de rang inferior să dea o soluţie contrară cu soliţia unui procuror de rang superior sau contrară cu o soluţie a parchetului în care profesează pentru aceeaşi faptă. Asta înseamnă incompetenţă sau rea credinţă

# av date 6 July 2013 04:59 +1

Nu ne intereseaza daca dispare ori nu procurorul, asa este, dar ne intereseaza ca in cazul in care a facut un abuz si alti oameni au suferit din cauza tampeniei lui, sa aiba parte de o BATAIE DE DUMNEZEU asa cum nu sa mai pomenit, el si toata familia lui de acum 4 genaratii incolo. blestemele oamenilor cinstiti nu le poti ocoli.RUSINE!

# Pol pentru cineva date 5 July 2013 19:49 -1

Bine procurorule! Ne aburesti cu chestii din astea de gradinita...Probabil vrei sa dai mandate de aducere sugarilor de la grupa mica....Daca faci asa ceva te rog sa ii iei decat pe cei care nu au sput de la tita maica-sii, ci de la tac\'su! ASA CA TINE!

# INFORMATIE date 5 July 2013 21:58 +2

avocatii \"tradatori\"  de la suceava cei trei  (mandrila,caisin,maxim) vor fi exclusi in timp din profesia de avocat conform legii 51/1995....urmand ca in viitor sa se discute in comisia de disciplina a UNBR situatia lor..............

# ADEVARUL date 5 July 2013 22:02 +2

BOTA ESTE UN TIP OK. UN PIC JENANT CAND ESTE VORBA SA COMUNICE O IDEE PRORIE DAR FIIND EL PROTOTIPUL TIPULUI INOFENSIV,CHIAR NU AVEA SENS TAIEREA UNEI CLOSTI,CARAGHIOASE.AVOCATII SUNT UN RAU NECESAR,PE CALE DE DISPARITIE,AR FI SUFICIENTA INTRODUCEREA ORELOR DE LEGISLATIE IN SCOLI,INCA DIN GIMNAZIU,DACA TOT ESTE OBLIGATORIE CUNOASTEREA LEGII.ACUM ACEST MONOPOL SABOTEAZA ROMANIA SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT.SI TOTI MAGISTRATII PAR A FI NISTE MONSTRII TRIMISI DIN IAD SA NE AMARASCA ZILELE.SA VA FIE RUSINE PORCILOR PROFITORI.

# alinuDREPT date 6 July 2013 12:11 0

din care profesie ma?:)))de unde sa fie exclusi daca nu au existat niciodata ca si avocati.idiotule

# alinuDREPT date 6 July 2013 12:10 +1

sunteti atat de cretini...tipic romanului,ii place sa vb in necunostinta de cauza...de unde stiti voi ca mandrila nu a declarat ca a fost indus in eroare si inselat si de statul roman....informati_va si apoi vorbiti!

# alinuSTANG date 6 July 2013 12:27 -1

Esti dus cu pluta, baiete. Mandrila e si las si intarziat mintal. Auzi, \"a fost indus in eroare si inselat si de statul roman\". Pai, la hotararile jud. definitive pe care le are, ar fi trebuit sa fie demn si sa lupte fara teama impotriva pseudo-procurorului mafiot. A ales, in schimb, nemernicia si tradarea celui care i-a dat posibilitatea sa castige o paine, in calitate de avocat. In plus, e si oligofren. Cu ce l-a inselat Bota atata vreme cat instantele judecatoresti au statuat definitiv ca a dobandit calitatea de avocat in conditiile legii ?!

# Ultimul Charlot date 6 July 2013 12:59 0

Iti spun eu cu ce ...Prin omisiunea de ai arata actele de desfiintare a asociatiilor si filialelor, a sentintelor si deciziilor defavorabile. Si prin prezentarea ca totul este legal. Asa cred ca se considera

# bati campii date 6 July 2013 13:16 +2

Ce are aia cu Prefectura ?! Hotararile care au statuat ca Mandrila are calitate de avocat, nu le mai poate desfiinta nimeni, niciodata ! In plus, confunzi marfa cu ambalajul, respectiv barourile cu ong-ul. Odata infiintate, barourile s-au organizat potrivit Legii 51/1995, fiind absolut irelevanta desfiintarea ong-ului. Daca esti, cumva, colegul de la Botosani, incepi sa ne dezamagesti profund...

# cred ca e date 6 July 2013 14:00 0

Cred ca e colegul de la BT si a tradat si el ! Ei nu stiu ca se autoincrimineaza !

# 992 date 6 July 2013 13:41 +2

Care sentinte defavorabile ?? A fost condamnat cineva si nu stim ? Or fi ei unii judecatori cu figuri in cap, nerecunoscand calitatea de avocat a unor mandatari in procese DAR nu e niciunul idiot sa nu recunoasca evidenta actelor perfect legale. Sau au fost cativa la nivel de judecatorie, imbecili, corupti si incompetenti. Asa cum printre procuri se gasesc si bujoreni  imbecili, corupti si incompetenti.

# aveti studii in drept?comentati aiurea date 6 July 2013 17:38 +2

ca si avocatii traditionali unii mincati rahatel cu lingurita. in primul rind chiar daca ong -ul  nu ar mai avea fiinta, ceea ce s-a infiintat , in speta barourile, astea ramin. mai natarailor, daca mama naste un copil, dupa nastere mama decedeaza, asta inseamna ca si copilul moare? bota stie aceasta chestiune, si a discutat problema cu oameni care au capacitatea de a intelege mecanismul juridic. voi mincati ciuperci si  turnati colegii aiurea la parchet. nici o problema, vine rindul vostru.o sa va excluda bota si bine o sa va faca, inafara ca turnati colegii mai sunteti si batuti in cap juridic. vai de capul vostru natarailor, datii inainte, anuntati ambasadele, sunati pompierii, LASILOR!!!

# charlote date 6 July 2013 13:09 +1

charlote, draga, daca nu stii sa scrii nu esti avocat, daca nu esti avocat. lasa-ne ! ,,de ai arata,, (!!!)

# anal-fabete date 6 July 2013 13:11 +2

agramate, charlote, tradatorii s-au inscris in asociaţii sau in barou ? Ce are prefectura cu ce nu ai tu ?

# pt ultimul carlot date 6 July 2013 13:17 +4

ce nu stie ultimul charlot este ca cea de a 4 asociatie (o filiala) nu a fost desfiintata prin recursurile in anulare...asociatie care a conceput baroul constitutional la inceput.....:)))))informati-va baieti ...................

# 992 date 6 July 2013 13:25 0

;-) ;-) :lol: :lol: :lol:  

# Ultimul Charlot date 6 July 2013 13:23 -1

Eu am scris despre o situatie de fapt ....Am terminat ce am spus cu < asa cred ca se considera > De asemena cred ca a patra asociatie sai filiala a asociatiei nu este...inca...la dosar.

# Penultimul Charlot date 6 July 2013 13:29 0

Daca stiti careva de a patra asociatie, care este aia? In felul asta o sa ajutati pe cei de la Suceava si implicit pe voi. Poatati aici

# Penultimul Charlot date 6 July 2013 13:33 0

Daca stiti careva de a patra asociatie, care este aia? In felul asta o sa ajutati pe cei de la Suceava si implicit pe voi. Poatati aici

# aveti studii in drept? comentati aiurea date 6 July 2013 17:30 +2

ca si avocatii traditionali unii mincati rahatel cu lingurita. in primul rind chiar daca ong -ul  nu ar mai avea fiinta, ceea ce s-a infiintat , in speta barourile, astea ramin. mai natarailor, daca mama naste un copil, dupa nastere mama decedeaza, asta inseamna ca si copilul moare? bota stie aceasta chestiune, si a discutat problema cu oameni care au capacitatea de a intelege mecanismul juridic. voi mincati ciuperci si  turnati colegii aiurea la parchet. nici o problema, vine rindul vostru.o sa va excluda bota si bine o sa va faca, inafara ca turnati colegii mai sunteti si batuti in cap juridic. vai de capul vostru natarailor, datii inainte, anuntati ambasadele, sunati pompierii, LASILOR!!!

# 992 date 6 July 2013 17:51 +1

Cel mai important aspect este ca JUDECATORII competenti au recunoscut acest mecanism si au hotarat in consecinta. Stiu chestia asta si avocatii adevarati de la flocea, de aceea stau in banca lor si nu se fac de ras dpdv profesional. Numai dobitocii se agita. Iar ce face flocea, este un razboi subversiv murdar purtat prin bujoreni fiindca acestia nu pot fi trasi la raspundere ptr. persecutie. Dpdv legal flocea a pierdut razboiul de multa vreme. Este si o parte buna a acestei ultime reprize de circ : vantul puternic de arata copacii putrezi pe dinauntru.

# 992 date 6 July 2013 17:52 0

erata : vantul puternic ne arata copacii putrezi pe dinauntru.

# avem studii in drept date 6 July 2013 17:53 0

Daca ONG-ul a murit, sau a devenit nul, exista un principiu in drept ACCESORIUM SEQUITUR PRINCIPALE, (accesoriul urmează principalul), adagiu latin folosit pentru: 1) a exprima regula potrivit căreia bunul sau contractul accesoriu urmează soarta juridică a bunului sau contractului principal de care depinde; 2) (în materie procesuală civilă) a exprima ideea de principiu că orice instanţă competentă, învestită cu judecarea unei cereri principale, are competenţa de a judeca şi toate cererile accesorii şi incidente care, dacă ar fi judecate separat, ar putea atrage competenţa unei alte instanţe.

# 992 date 6 July 2013 18:03 +1

Aberezi gogule.....ong-ul care a nacut barourile a fost DIZOLVAT  si nu declarat ilicit. Nasterea barourilor e perfect legala, nu a fost contestata de nicio instanta, au fost si inregistrate fiscal. Deci ce mai vrei ? By the way, cum poate un mort sa aiba capacitate de exercitiu ? Vezi pseudo-barourile lui flocea. Ne spui ? Am intrebat deseori chestia asta sub diverse forme si nu am primit niciodata raspuns.

# degeaba date 6 July 2013 18:17 +2

ONG-ul a infiintat barourile intrucat acestea nu existau de jure, complinind astfel lacunara Lege 51/1995, care nu infiinteaza barouri(toti juristii stiu intre timp). Odata infiintate, acestea n-au mai avut nimic in comun cu ong-ul care le-a infiintat, ci au inceput sa functioneze in baza Legii 51, dobandind si personalitate juridica! Asadar, soarta juridica a ong-ului nu afecteaza, catusi de putin, barourile, care s-au rupt de acesta imediat dupa infiintare !

# ai pe naiba studii in drept date 6 July 2013 18:33 +2

confunzi marfa cu ambalajul.  accesorium  sequitur principale se refera la persoane ???  moare mama si automat trebuie sa moara si puiul. doamne fereste de natarai.sper ca nu esti procuror.

# ai pe naiba studii in drept date 6 July 2013 18:37 +2

domn Bota, fa un seminar cu analfabetii traditionali si cu turnatorii de la suceava. explicale la natarai ca in cazul in care parintii lor nu vor mai fi, loazele vor continua sa faca umbra pamintului. auzi ce natarai, aplica la persoane fizice regula de la contracte.

# pt analfabeti date 6 July 2013 19:54 +1

Asta le va pune capacul:  - Curtea de Apel Suceava - Decizia penală definitivă de achitare nr. 324 din 8 septembrie 2008: ,,Potrivit Legii nr. 3/1948 barourile şi UNBR se desfiinţează…” ,,inculpatul a fost admis şi înscris cu respectarea criteriilor legale de admitere …în baza Legii nr.51/1995.” ,,Din nicio probă existentă la dosarul cauzei nu rezultă că Filiala Băleşti Gorj a Asociaţiei „Figaro Potra” – Alba Iulia ar fi fost desfiinţată printr-o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă la data la care Baroul Arad a fost înfiinţat.”    

# anal-fabete date 6 July 2013 13:58 0

agramate, charlote, tradatorii s-au inscris in asociaţii sau in barou ? Ce are prefectura cu ce nu ai tu ?

# Lolo date 6 July 2013 15:54 0

UNBR-Bota, incotro ? Ce urmeaza ? Nimeni nu spune nimic...

# Castalo date 6 July 2013 16:57 0

lolo, ai intrebat conducerea UNBR sau te afli doar in treaba ?

# Albastru date 6 July 2013 16:26 0

Teroare la examenul de Bac...si urmeaza la fel, o mare ancheta la examenul de intrare in baroul lui Forica...v-a trecut prin cap ce o sa fie? Spaga nu cred ca o sa se mai dea anul asta ....o sa se intre pe bune...`rati ai draku cu traditionalitatea-n spaga si mita si trafic de influnta !

# 992 date 6 July 2013 17:35 +1

Vezi sa nu ! Procurorii din varf + politicul protejeaza pe flocea. Ai uitat congresul lor ? Plagiatorul, bass, alti politruci.....sunt multi, foarte multi. Nu are cine sa le scoata ochii deocamdata.

# oarecare date 6 July 2013 16:49 0

Nu trebuie sa stiti mai mult de atat : Bota e multimilionar in euro din donatii ( calculati si voi ), i se rupe de voi, cei napastuiti in instane !

# Ăi, ,,instane,, date 7 July 2013 09:55 -1

Ce e aia ,,instane,, dupa capul tau de anal-fabet idiot ? Te doare ca bota e mai destept decat tine ? Cere-ti banii inapoi, cine te opreste ? Daca nu ii da Bota trimite-l in ,,instane,, !!!

# daca Bota era destept, nu era condamnat date 7 July 2013 12:09 0

Spui ca Bota este destept ? Ideea cu crearea barourilor nu-i apartine ci apartine unui asociat de-al lui care a decedat si care a facut tot. Dupa moartea acestuia, Bota nu a fost in stare sa faca nimic decit sa isi bage bani in buzunar. Asta nu se numeste inteligenta ci smecherie, dorinta de parvenire, lipsa descrupule, etc.

# sa mori tu date 7 July 2013 12:26 0

Bota a mai fost condamnat de ICCJ si tot a revizuit condamnarea ! Asta cu decedatu sa i-o spui lu Mutu (sau mutu), adica tie, ca esti prost de dai in gropi !!! ! 

# alu pigus date 6 July 2013 16:56 0

tu cati bani i-ai donat lu bota ? A, nu esti avocat ! Ia un alupigus si iti revii, prostane !

# aveti studii in drept?comentati aiurea date 6 July 2013 17:40 +4

ca si avocatii traditionali unii mincati rahatel cu lingurita. in primul rind chiar daca ong -ul  nu ar mai avea fiinta, ceea ce s-a infiintat , in speta barourile, astea ramin. mai natarailor, daca mama naste un copil, dupa nastere mama decedeaza, asta inseamna ca si copilul moare? bota stie aceasta chestiune, si a discutat problema cu oameni care au capacitatea de a intelege mecanismul juridic. voi mincati ciuperci si  turnati colegii aiurea la parchet. nici o problema, vine rindul vostru.o sa va excluda bota si bine o sa va faca, inafara ca turnati colegii mai sunteti si batuti in cap juridic. vai de capul vostru natarailor, datii inainte, anuntati ambasadele, sunati pompierii, LASILOR!!!

# avem studii de drept date 7 July 2013 11:50 0

Daca ONG-ul a murit, sau a devenit nul, exista un principiu in drept ACCESORIUM SEQUITUR PRINCIPALE, (accesoriul urmează principalul), adagiu latin folosit pentru: 1) a exprima regula potrivit căreia bunul sau contractul accesoriu urmează soarta juridică a bunului sau contractului principal de care depinde; 2) (în materie procesuală civilă) a exprima ideea de principiu că orice instanţă competentă, învestită cu judecarea unei cereri principale, are competenţa de a judeca şi toate cererile accesorii şi incidente care, dacă ar fi judecate separat, ar putea atrage competenţa unei alte instanţe.

# 992 date 7 July 2013 11:57 +1

Iarasi ne intoxici cu idiotenia asta ?? Esti papagalul de serviciu ? Uite un citat de ieri : \" Curtea de Apel Suceava - Decizia penală definitivă de achitare nr. 324 din 8 septembrie 2008: ,,Potrivit Legii nr. 3/1948 barourile şi UNBR se desfiinţează…” ,,inculpatul a fost admis şi înscris cu respectarea criteriilor legale de admitere …în baza Legii nr.51/1995.”..... ,Din nicio probă existentă la dosarul cauzei nu rezultă că Filiala Băleşti Gorj a Asociaţiei „Figaro Potra” – Alba Iulia ar fi fost desfiinţată printr-o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă la data la care Baroul Arad a fost înfiinţat.”

# LA GRADINITA date 7 July 2013 12:24 +1

La gradinita sunt bune teoriile astea tembele cu accesorium (!!!) ...! Mai bine spune-ne cine v-a infiintat dupa desf. prin L.3/48 ? Legea 51 ? Deci sunt in vigoare si si legea de desfiintare si legea de infiintare ? Te ia educatoarea de urechi !!!

# pt analfabetul avem studii in drept date 7 July 2013 13:36 +1

nea florea cum ai primit asemenea prosti in baroul tau? nu vezi ca astia sunt varza in drept?aplici regula de la contracte la persoanele fizice sau juridice cum zice tantalau care tot ii da cu accseorium... eu cred ca sfirsitul tau este aproape, daca dispar parintii tai o sa dispari automat si tu la cat de prost esti!! da-i inainte analfabet traditional.

# Rufus™ date 11 July 2013 17:23 0

Bota va ajunge la pușcărie mai devreme sau mai târziu! Aceeași soartă o vor împărtăși și semidocții care îl urmează. E adevarat că există o lacună legislativă, ăsta fiind motivul pentru care magistrații se bâlbâie, și totodată motivul pentru care nu este deja la pușcărie. Însă un coțcar nenorocit ca Bota nu are cum să răstoarne peste 180 de ani de tradiție în exercitarea unei profesiuni nobile precum avocatura. Și-a ales o luptă inegală. Pe de-o parte el și șleahta lui de analfabeți cu retard mintal sever, pe de cealaltă parte ISTORIA, TRADIȚIA, VALOAREA! Nu era mai ușor să pună mâna pe carte și să intre în avocatură pe ușa din față decât să creeze această mizerie care nu face bine nimănui? Unii oameni sunt, se pare, născuți pentru a pungăși și a înșela. Asta e vocația lor! Eu mai am răbdare. E doar o chestiune de timp până va înfunda pușcăria și sper să fie o sentință usturătoare!

# Rufus frustratus strofocatos date 11 July 2013 19:08 0

Hai, ca incet incet dai in damblaua unui personaj diliman de pe aici, care scrie numai cu majuscule. Hai, ca poti. Nu e greu, noi te ajutam. Ne place sa ajutam oamenii la necaz. Bai bidinea, lupta e inegala pentru ca trogloditii carora voi le suflati direct in rect, va tolereaza si va protejeaza. Ce poveste cu istoria, ce poveste cu traditia...ce povesti ai in sfecla aia a ta mai mult plina cu aer decat goale, dar legea 3 din \'48 ce zice bai analfabetule? In organizatia voastra cutumiara sunt cei mai multi infractori condamnati, dar in continuare tolerati de sistemul vostru corupt. Bostina? Auzi, ..istoria, traditia...elucubrezi ba baiatule. Cauta-te la nenea doctoru cu povestile astea tampe...Si eu mai am rabdare, si te asigur ca se va-ntoarce. In incheiere, iti doresc ce-mi doresti tu mie, latraule obedient si pupator adanc de cururi comuniste!

# 992 date 11 July 2013 19:49 0

Bai rufus, deocamdata, la voi, la turma flocista, se respecta intr-adevar o mare TRADITIE : aceea a traficului de influenta ca masura a competentei. Sunteti carausii autorizati (a se citi ISTORICI) ai mitei de la infractori la politisti, grefieri, procurori si judecatori. VALOAREA voastra consta de asemenea in faptul ca puteti cara si cate 50.000 de euro in aceeasi geanta deodata, efort cu adevarat supraomenesc. Iti dai seama ce mari \"cititori\" sunt unii cand stau ei frumusel si numara 50.000 de euro. E plin de \"carturari\" la flocea.....

# impartial date 12 July 2013 12:26 0

Istoria,Traditia,Valoarea avocaturii \"s-a stins\" in anii 1948 odata cu adevaratii avocati care au simtit represiunea comunista,o parte murind in lagarele si inchisorile comuniste iar cei care au supravietuit si care nu au colaborat cu securitatea au sfarsit in a practica meserii  inferioare sub demnitatea lor ,pentru a suprvietui si as proteja familiile, asta in timp ce fraiele avocaturii in Romania comunista ,au fost preluate de analfabeti (muncitori,femei de serviciu etc.) a caror singura calitate era aservirea totala fata de noul regim.Este penibil, sunteti infatuat si dati dovada de nesabuinta acuzand avocatii inscrisi in noul barou,care in opinia mea nu este al d-nului Bota , de faptul ca nu au pregatirea necesara si nu sunt licentiati pentru ca majoritatea au licenta obtinuta la stat,o parte au studii postuniversitare sau alte specializari juridice. Totusi este un site pe teme juridice iar  acuzele exprimate de persoane din ambele barouri nu ar trebui sa se regaseasca aici 

# Rufus™ date 12 July 2013 12:57 0

@impartial de acord cu provocarea dvs. haideti sa jucam un joc. dvs imi spuneti un nume recunoscut si respectat in lumea juridica (universitara, academica etc) care este membru al barourilor bota si eu va spun cate un nume, din aceeasi categirie, care este inscris in barourile traditionale. ce ziceti?

# impartial date 12 July 2013 15:30 0

Intentia mea nu a fost deloc de a va provoca,timpul nu imi permite sa stau doar in fata calculatorului sa joc jocuri si sa polemizez.Aveti dreptate personalitatile din lumea universtara si juridica sunt membre ale baroului traditional dar in opinia mea noile structuri au deschis o portita tinerilor licentiati in drept si sa nu uitam ca alternanta generatiilor asigura progresul unei societati.Cred ca sunteti un intelectual adevarat poate un avocat de valoare insa va descalificati postand comentarii care contind injurii la adresa tuturor membrilor baroului infiintat in 2004,care nu doresc decat sa munceasca in domeniul in care s-au pregatit.Cu stima Impartial

# Radu date 12 July 2013 15:40 0

\"impartial\" esti prea civilizat fata de badaranul \"Rufus\". Primatul asta chiar nu merita respect, dimpotriva !

# pt RUFUS date 11 July 2013 19:06 0

din text se evoca: mentalitate de comunist prost....irelevanta juridica,invidie si multa prostie.......ce legatura  are cei 180 de ani de avocatura...........cu unbr-ul nou creat conform legilor in vigoare??????  un conservator comunist ce este nu va accepta niciodata noul!!! de asta avem oi tara asa prospera ca e populata de asemenea indivizi cu o minte ingusta,ochelari de cal.  e povestea ca daca n u esti ortodox esti impotriva mea...din acel fil esti prostule..........trebuie sa fim  toti la fel aceeasi...ca sa fie pe mintea unui ingust...............cata prostie si lipsa de recunoastere a adevarului!!!rusine cu oameni de o asemenea structura psihica!!!

# cristian date 11 July 2013 19:12 0

iti dai seama ca pentru o minte ingusta ca rufus daca peste 100 de ani (cand rufus va fi mancat de viermi) in romania se modifica legea si se permite infiintarea de mai multe barouri (acum nu este permis) asta o sa moara de mirare...:))))) :lol:

# Rufus™ date 12 July 2013 10:45 0

Deși OTV a fost deja închis (pentru ca exista legi în țara asta ca se mai si respecta) au rămas totuși, iată, o droaie de așa ziși avocați născuți din borâtura OTV-ului, oameni al căror intelect nu poate depăși submediocritatea infectă a televiziunii lui DD, oameni de care se râde pe înfundate în sălile de judecată când sunt dați afară de către judecători. Aceștia sunt discipolii \"avocatului bombă\", un șarlatan cu acte în regulă, un neica nimeni plin de frustrări și ură, apărut din neantul anonimității precum măgarul din ceață. În imbecilitatea lor, acești membri ai barourilor de crimă organizată se autointitulează \"avocați\" deși unii din ei nu au nici liceul terminat, nu mai spun de studii juridice. Vă invit să-i cunoașteți pe toți pentru a vă putea feri de ei dacă vă abordează inopinat pe stradă, împinși fiind foame și disperare. Iată lista oficială a potlogarilor, șarlatani cu acte în regulă ai avocaturii \"paralele\": http://bota.ro/wp-content/uploads/2009/02/tablou-avocati29.pdf

# Banciu date 12 July 2013 11:47 0

Rufuse, tu esti individul care produce cea mai multa greata pe acest forum. Esti spagar, lacheu, propagandist, mincinos si, mai ales, psihopat. Si, culmea nerusinarii, tocmai un bolnav mintal, ca tine, care e membru al celei mai corupte caste(unbr-flocea) din Romania, care a confiscat profesia de avocat permitand accederea in sistem a tuturor analfabetilor doar pe criteriul spagii sau nepotismului, isi permite sa arunce cu laturi in legala(singura) UNBR-Bota. Desi, de felul meu, sunt pasnic, tie ti-as rupe gatul intrucat esti o mizerie umana.

# 992 date 12 July 2013 11:00 0

Tu esti fugarul de la Socola ? Mai amaratule, ca dovada a imbecilismului de care, cu nonsalanta si mare expresivitate dai dovada, redau un citat din elucubratiile tale : \" deși unii din ei nu au nici liceul terminat, nu mai spun de studii juridice \". Mare idiot ce esti, cum poti spune asa ceva ?? Bota nu incalca legea marlanule, nu inscrie pe nimeni in barou fara a respecta prevederile legale privind nivelul si tipul studiilor. Chestia ce o spui cu absolventii de liceu se regaseste la executorii judecatoresti, acolo mai activeaza diversi executori batrani care la vremea respectiva au ocupat functiile respective doar cu studii liceale. In rest, postarea ta nu merita comentata, este incalificabila. Iti place in hazna, stai acolo linistit, noi nu te deranjam. Asta este nivelul tau intelectual, cititorii te vor aprecia cum se cuvine.

# ana date 12 July 2013 14:42 0

PT. A DEVENI AVOCAT SUNT NECESARE INDEPLINIREA CUMULATIVA A ALTOR CONDITII IMPERATIVE IMPUSEW DE LEGEA 51 PRINTRE CARE  LICENTA IN DREPT. NUMAI LICENTIATII IN DREPT POT DOBANDI CALITATEA DE AVOCAT!

# licentiat in drept date 12 July 2013 14:44 0

sunt licentiat in stiinte juridice/drept  si am facut a 2 a facultate in stiinte politice ..........avand aceste studii avansate doresc sa ma inscriu in baroul UNBR-bota( sunt un student care a participat la o prezentare a unbr-bota)  astept sa se organizeze examen 

# Rufus™ date 12 July 2013 17:11 0

Tati, ai facut degeaba două facultati ca esti prost de dai gropi! Daca dupa asa studii \"avansate\" tu participi la intalnirea unor sectanti care se dau drept avocati si te lasi convins ca asta e drumul tau in viata, atunci iti urez drum bun! Si-ti mai urez ceva de care o sa ai nevoie mai devreme sau mai tarziu: sa ai ca si colegi de celula niste oameni de treaba! Altfel o sa fie destul de nasol... Pentru detalii se poate consulta portalul MJ care contine zeci de dosare penale pentru exercitarea fara drept a unei profesii, toate avându-l pe liderului spiritual Bota pe banca inculpatilor: http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=bota%20pompiliu%20exercitarea%20fara%20drept

# tembelule date 12 July 2013 17:47 0

Rufuse, spagarule ordinar, dar de ce nu-i spui nimic juristului despre sutele de hotarari judecatoresti definitive care au statuat faptul ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995 !? A, nu-ti convine si-ti rozi unghiile de ciuda, infectule.

# student la drept date 12 July 2013 18:08 0

Sunt student la drept in ultimul an(la stat) si am analizat, in mod impartial, conflictul aparut intre cele doua uniuni ale barourilor din Romania. Concluzia care se desprinde nu poate fi decat urmatoarea : UNBR-structura Bota este infiintata legal, in vreme ce UNBR-structura traditionala este inexistenta de jure. Restul este cancan. Nu contest profesionalismul unor avocati traditionali, gen Mateut, insa acest fapt este cu totul altceva.

# avocat legal date 13 July 2013 12:16 0

http://teodorescunicusor.files.wordpress.com/2013/07/acte-barouri-din-europa-care-au-inscris-avocati-romani-din-unbr-bota.pdf PENTRU MINTILE INGUSTE ALE UNOR ASA ZISI AVOCATI TRADITIONALI VA PUN LA DISPOZITIE CATEVA EXEMPLE DIN CELE PESTE 1000 (DOCUMENTE) AVOCATI AI UNBR-bota AVOCATI CU ACTE IN REGULA SI IN BAROURILE UNIUNII EUROPENE ; IN CALITATE DE AVOCATI EUROPENI.

# avocat legal date 13 July 2013 12:18 0

http://teodorescunicusor.files.wordpress.com/2013/07/acte-barouri-din-europa-care-au-inscris-avocati-romani-din-unbr-bota.pdf PENTRU MINTILE INGUSTE ALE UNOR ASA ZISI AVOCATI TRADITIONALI VA PUN LA DISPOZITIE CATEVA EXEMPLE DIN CELE PESTE 1000 (DOCUMENTE) AVOCATI AI UNBR-bota AVOCATI CU ACTE IN REGULA SI IN BAROURILE UNIUNII EUROPENE ; IN CALITATE DE AVOCATI EUROPENI.

# Dan date 13 July 2013 12:50 0

Nicusor, te stiu, esti un tip ok, te descruci in instanta, stii carte, este dedicat profesiei dar...ce te faci cu s.p. din 03.07.2013 ? Plus ca esti prea veninos impotriva..tuturor indiferent de cata dreptate ai tu sau clientul pe care il reprezinti! Cred ca se poate rezolva orice cu mult calm, rabdare si vorbind frumos.

# Rufus™ date 16 July 2013 15:06 0

Nicușor e un tip ok? Se vede de la o posta ca e un psihopat caz de spital, un sectant dubios cu mintea scurtcircuitată. Se autointitulează el \"avocat definitiv\"... În educația lui derizorie n-a auzit niciodată că lauda de sine nu miroase a bine. In cazul lui chiar pute îngrozitor. A infractor recidivist! Va fi în primul val de apostoli botanisti care vor popula pușcăriile. Nu mai e mult. Rămâneți pe recepție!

# pt LUJU date 16 July 2013 16:16 0

\"Luju\", ce-ai patit ? Ne stergi comentariile, fara sa te atingi, in schimb, si de cele ale bolnavului mintal\", Rufus. Sau individul respectiv are voie sa ne jigneasca cat pofteste. Nu folosi dublul cantar !

# Av.Popa T. Nicolae - Tulcea date 4 September 2013 20:30 0

Va rog sa vedeti art.1 aln.5 si art.126 alin.2 din Constitutie. Mai rog sa vedeti art.47 alin.2 si 48 lit.d din Cod proc .pen., raportat la art.50 c.p.p astfel sa le folositi cu succes la nevoie,dupa caz, cititi si sursa : poatnicolae@yahoo.com sau Avocat Popa Nicolae.blogspot.ro 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva