27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

O lege pentru care ma bat cu toata fiinta mea: blocam monstri care distrug vieti

Scris de: Laura VICOL, deputat PSD | pdf | print

19 December 2022 17:14
Vizualizari: 5476

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat astazi raport de adoptare pentru initiativa care priveste cresterea consimtamantului sexual in Romania.Prin modificarile legislative propuse, cresc, totodata, si pedepsele pentru cei care intretin relatii sexuale cu minorii fortati sa se prostitueze, dar si pentru pornografia infantila.

Este o lege atat de necesara si pentru care m-am batut cu toata fiinta mea!

Avem nevoie de cat mai multe instrumente pentru a bloca monstri care distrug vieti, care provoaca traume psihice iremediabile si care nu isi au de fapt locul in societate.

Vreau sa fiu clara: ca om si ca mama nu pot avea niciun fel de intelegere pentru autorii unor astfel de fapte. Niciuna!

#credindreptate

Comentarii

# Relax, pisi ! date 5 January 2023 16:46 +137

Trebuie facuta diferenta intre copiii atacati si "marmote" .De acord pt. prima parte insa cu a doua , nu prea ...Orice fufa , poate sa-si schimbe ideea cand doreste (de exemplu cand numara banii primiti) si sa graiasca cum ca ea nu fu de acord , sanki ! Aici mai trebuie lucrat la perfectarea legii , cred. Adica legea sa nu se transforme intr-un instrument de facut bani cu gaoaza , zic si eu ; unde mai adaugi si ca "spalata e ca noua" asa ca mai usor cu #m-a_violat . PS.Nu inteleg de ce se pedepseste atat actul sexual (peste18ani) dar bataia cu rupere de oase , nu!? Pai care e mai dureroasa , sau ne-am tampit cu totii si mergem "dupe" "valorile" occidentale ?! :-*

# @comentariul anterior date 6 January 2023 16:10 +107

Vorbind oarecum "la rece" , daca ma gandesc bine si eu as prefera ca in locul catorva pumni in fata, care sa-mi reduca si numarul de dinti eventual (posibil cu arcada si mandibula fisurate) si nasul stramb cu buza sparta , parca as prefera totusi ca una (sau mai multe) sa ma ia la o partida de sex , asa pe nepregatite ...iar apoi, cand ma dezmeticesc (in unele cazuri , peste cativa ani ; vezi procese in USA) sa declar ca am fost violat si vreu bani , multi !

# Sper ca in categoria date 11 January 2023 18:31 +67

intra si nazistii care au vaccinat romanii, cum ar fi Arahat, Citu, Baciu, care vroiau mai mult decat genocid , vroiau sa omoare lumea prin infometare (nemai-lasandu-i la serviciu) desi o directiva ieuropeana interzicea tocmai fortarea inocularilor cu acel ******t experimental ! Haideti sa punem mana pe ei si sa le multumim, zic .

# Stimata doamna primii mostri date 17 January 2023 20:14 +53

cu care sa va bate-ti sunt in parlament si nenorocesc o tara intreaga ! Inclusiv prin inoculare fortata si jefuire . Nu inteleg de ce incontinuu se fac noi legi , nu se va ajunge practic la sclavagism asa ? Nu mai bine s-ar perfecta cele existente sau abroga ? S-a constat ca acolo unde-s mai putine legi lucrurile merg mai bine. PS.Cum ar fi daca parlamentarii si guvernul ar fi formate din benevoli , NO MONEY ?! Probabil n-ar fi mei lepre pe-acolo ... :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva