19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLAN DE MORTI LA HECTAR – Iata cum a fost lumea panicata cu morti pe banda rulanta. Un document al CNSCBT ordona ca toti infectatii cu coronavirus care au decedat sa fie declarati morti de coronavirus, chiar daca aveau cancer: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente... COVID-19 trebuie mentionata cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces” (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

1 May 2020 15:14
Vizualizari: 160298

Lumea Justitiei a avut dreptate atunci cand a atras atentia ca in lipsa autopsiilor exista posibilitatea ca toate persoanele infectate cu noul coronavirus (cel care provoaca boala Covid-19) care au incetat din viata sa fie declarate moarte din cauza coronavirusului, chiar daca ele aveau si alte boli, cum ar fi cancer in faza terminala (click aici pentru a citi). In editia de astazi, prezentam un document-bomba al Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), care confirma temerile noastre. Este vorba despre un document oficial care ordona ca toti cei infectati cu Covid-19, care au decedat, sa fie declarati morti din cauza de Covid-19, indiferent daca acestia aveau cancer, afectiuni hematologice sau alte boli.


 

In 28 aprilie 2020, CNSCBT a publicat o actualizare a metodologiei de interventie in cazurile infectiilor cu Covid-19. Intitulat “Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19). Actualizare 28.04.2020”, documentul are un capitol denumit “Deces la pacient confirmat cu Covid-19”. De aici aflam ceva halucinant, in opinia noastra. Si anume ca toate decesele persoanelor infectate cu coronavirus trebuie puse pe seama coronavirusului, chiar daca pacientii sufereau si de alte boli: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afectiuni hematologice etc.) si COVID-19 trebuie raportata ca si cauza a decesului, independent de conditiile medicale pre-existente care se supecteaza ca au favorizat evolutia severa a COVID-19”.

De asemenea, documentul CNSCBT, pe care il prezentam integral la finalul articolului, obliga la mentionarea Covid-19 pe certificatul de deces drept cauza a mortii pentru persoanele infectate cu Covid-19, chiar si atunci cand (atentie!) doar se presupune ca acest coronavirus a cauzat sau a contribuit la deces. Deci chiar si atunci cand nu exista o certitudine ca decesul a fost provocat de coronavirus.

 

Iata ce se mentioneaza in documentul CNSCBT la capitolul “Deces la pacient confirmat cu Covid-19” (vezi facsimil 1):

“Deces la pacient confirmat cu COVID-19

Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu exceptia situatiilor in care exista o alta cauza clara de deces care nu poate fi in relatie cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acuta majora, etc) si la care nu a existat o perioada de recuperare completa intre boala si momentul decesului.

Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afectiuni hematologice etc.) si COVID-19 trebuie raportata ca si cauza a decesului, independent de conditiile medicale pre-existente care se supecteaza ca au favorizat evolutia severa a COVID-19.

COVID-19 trebuie mentionata pe certificatul de deces drept cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces”.

 


 

Mortii de Covid-19, mai putini decat mortii de alte boli respiratorii


Asadar, spre exemplu, o persoana bolnava de cancer in faza terminala, dar infectata cu coronavirus va fi declarata moarta din cauza coronavirusului. La fel si o persoana care, sa spunem, a suferit un atac cerebral, dar care a fost infectata cu coronavirus. Covid-19 va fi trecut drept cauza de deces, chiar si pe presupuneri, dupa cum am vazut, desi poate persoane aflate in situatiile de mai sus au incetat din viata din cauza cancerului sau a atacului cerebral, nu din cauza coronavirusului. Ceea ce este, credem noi, total absurd.

Cert este ca prin aceasta modalitate s-a ajuns la numarul de 726 de persoane despre care autoritatile sustin ca ar fi decedat din cauza coronavirusului. Chiar si asa, numarul mortilor de coronavirus este mult mai mic decat cel al persoanelor moarte din cauza altor afectiuni ale aparatului respirator, cel putin daca ne raportam la statisticile Institutului National de Statistica privind anul 2018.

Asa cum senior-editorul Lumea Justitiei Razvan Savaliuc a aratat in editorialul “Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti” (click aici pentru a citi), in 2018 au murit 264.317 de romani, adica 724 pe zi. Dintre acestia, 17.097 au decedat din cauza bolilor aparatului respirator, 47 pe zi. Ceea ce este infinit mai putin decat decesele zilnice puse pe seama Covid-19.

 

Concret, situatia arata in felul urmator (vezi facsimil 2):


In 2018 au murit 264.317 de romani. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infectioase - 3669, din care 920 de tuberculoza

 

Impartit la 365 de zile ale anului, rezulta ca zilnic au murit 724 romani din diverse cauze. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infectioase - 10, din care 2 de tuberculoza

 


 

In aceeasi ordine de idei, amintim ca APADOR-CH a publicat recent o analiza, realizata pana in 27 aprilie 2020, care dezvaluia ca de la declararea primului mort de coronavirus (23 martie 2020) s-au produs in Romania, 631 decese de Covid-19, deci, in medie 17 decese pe zi ale infectatilor cu Covid-19, la jumatate din media zilnica a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de afectiuni ale aparatului respirator. “Deci media de 17 decese/zi ale infectatilor cu covid-19 este situata la jumatatea mediei zilnice a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de afectiuni ale aparatului respirator (37 decese/zi) si de 2.5 ori mai mare decat media zilnica a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de boli infectioase si parazitare, inclusiv tuberculoza (7 decese/zi)”, sublinia APADOR-CH (click aici pentru a citi).

In ceea ce priveste decesele cauzate de Covid-19 anuntate de autoritati, acestea erau 726 vineri, 1 mai 2020, fiind putin probabil ca numarul mortilor de coronavirus sa se apropie pana la finalul anului de numarul deceselor cauzate in 2018 de boli ale aparatului respirator.

Iata documentul care ordona ca toti infectatii cu coronavirus care au decedat sa fie declarati morti de coronavirus, chiar daca aveau cancer sau alte boli:

 


Comentarii

# johanniskraut date 1 May 2020 15:46 -6

"contacti" oare din ce limba vine? Prea suna a traducere... venita de la mai mari.

# Neanae date 1 May 2020 16:15 +51

Nicio noutate! Se stia, se întâmpla “dospeala” asta de cazuri peste tot (Spania, Italia, Franța etc). Decedatii DE covid sunt un număr infim. CU covid destui, restul sunt morți suspecți DE/CU covid! Rog atenție la ce urmeaza, ca “toate națiile au faliții lor”! Au fost imagini cu sute de sicrie la Bergamo. S-a dovedit a fi fost sicriele de la Lampeduza cu migranții morți in mare acum doi ani. S-a spus (nicio imagine doveditoare) ca morții in Italia erau cărați cu mijloace militare (ca ce chilipir?). Mijloacele erau in mișcare ca erau manevrele NATO in curs, transportau orice altceva, dar nu morți!!! Une e bișnița? Pai ca se primesc fonduri, mai ales spitalele care declara covidisti internați. Dacă stau pozitivii acas, NO BĂNUȚI. Daca au altceva NO BANUTI! Clar? Biluță Gates (cu mânuțele in OMS in care nu sunt medici in conducere) vrea vaccinuri anti contra. PE BĂNUȚI! Clar? Stați acasă oricum, afara cu măști și declarații pana coace puroiul și buba se sparge!

# Augias date 1 May 2020 17:48 +6

A VENIT TIMPUL DREPTATII-BUCURATI-VA! https://ochr.ro/sesizare-penala-inaintata-catre-50-de-tari/?fbclid=IwAR1OpCBmkMDuhLSlqg2YT-HT-8tVkdBcYHGy8Ei_VcXESYKu3WYtrM5O14k

# Poenaru 2016 date 1 May 2020 20:37 +7

Mani******rea prin cifre este halucinanta, dar extrem de eficienta. Cifrele publicate de asa-zisul Grup de Comunicare Strategica (??) nu pot fi verificate sau contestate. Ma astept ca datele de la INS sa fie declarate fake news si situ-l institutiei sa fie inchis. Descarcati Anuarul Statistic 2019 "Romania in cifre" pana mai e disponibil.

# Amnesia date 2 May 2020 03:48 -2

Este legal?

# mariusmioc date 2 May 2020 05:49 +2

Încă din 13 martie (înainte de a fi declarat vreun mort de covid!) au interzis autopsiile la morții infectați cu covid - vezi Ordinul ministrului sănătății nr. 436 publicat în Monitorul Oficial nr. 207 din 13 martie 2020. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/26/ticalosia-autoritatilor-interzicerea-autopsiilor-la-cazurile-mortilor-infectati-cu-noul-coronavirus-comentariile-lui-vasile-astarastoae/

# mariusmioc date 2 May 2020 05:57 +2

Imaginile din Italia sînt adevărate, dar apariția lor se datorează măsurilor ticăloase luate de autoritățile italiene sub pretextul stăvilirii răspîndirii virusului. Li s-a interzis familiilor să-și ridice singure morții, firmele de pompe funebre n-au avut nici ele voie să se ocupe de problemă. Dar nici nu prea voiau, că dacă vreo mașină a unei firme de pompe funebre transporta un mort de coronavirus, mașina respectivă era considerată contaminată și nu mai putea fi folosită timp îndelungat iar personalul de la pompe funebre ar fi fost obligat să intre în carantină. Ca urmare, doar armata a avut voie să ridice morții din spitale și coșciugele au trebuit să stea la rînd pînă vin camioanele armatei să le încarce. Este o situație apărută artificial, nu datorită coronavirusului, ci a isteriei autorităților cu privire la coronavirus https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/04/ticalosia-autoritatilor-italiene-camioanele-cu-morti-de-covid-19-si-cosciugele-asteptind-sa-fie-incarcate-video/

# mariusmioc date 2 May 2020 05:59 +3

Principalele 4 manipulări pe tema covid-19: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/16/principalele-4-mani******ri-pe-tema-covid-19-interviu-al-meu-in-ziua-de-vest/

# nae girimea date 2 May 2020 07:02 +4

Exista probabil planul dë a transforma China intr-un nou Iran . Occidentul vrea sa-i izoleze si sa-i puna la plata . Marimea sumei , depinde de nr de morti/hectar . Exita specialisti in "claims" .

# stefi date 2 May 2020 10:09 -2

Textul subliniat este foarte clar. De ce va prefaceti ca nu pricepeti?

# covidaria date 2 May 2020 11:25 +2

toate docum politice suna a traduceri, dpdv al exprimarii sunt deja peste 20 de ani de vorbire in romana cu topica si neologisme americanesti.arata clar a traduceri. dupa 90 au invadat pocaitii americani strazile si firmele, toate documentele lor erau traduse de savantii cu 8 clase de la noi din sectele respective, asa a aparut si eternul "o zi buna" sau ""locatie". legea cu "fake news" o fi romaneasca oare? fake news a aparut la sat sau in piata?

# mototol date 2 May 2020 12:41 +1

ti se ofera bani pentru ca sa nu te opui in a declara persoana apropriata moarta de coronavirus

# TIBERIU POPESCU date 2 May 2020 15:21 +3

Este foarte foarte adevarat. Scopul : STOPAREA SI DISTRUGEREA IN MARE MASURA A ECONOMIEI SI APOI IMPRUMUTURI URIASE PENTRU REPORNIREA ECONOMIEI. IMPRUMUTURILE DOAR LA BANCILE ORDONATE DE EU IN CONDITII CAT MAI INROBITOARE. RUSINE MEDICILOR CARE INCA SUSTIN INGHETAREA ECONOMIEI. PRIORITATEA NR. 1 ACUM ESTE ECONOMIA, APOI ECONOMIA, APOI ECONOMIA SI... PE LOC1000 CORONAVIRUS. Ministerul Sanatatii inca nu s-a organizat si chitaie. Medicii sa-si organizeze munca lor la spitale, NOI TOTI CEILALTI TREBUIE SA SALVAM ECONOMIA.

# Doina date 2 May 2020 15:58 -9

E normal ca ceea ce a cauzat moartea sa fie trecut pe certificatul de deces. Asa era si inainte, sora mea avea cancer dar complicatiile i-au afectat inima si a facut infarct, asa ca pe certificat apare infarct. Nu e nici o conspiratie. Oricum daca actul e abia din 28 aprilie nu sunt asa multi morti de atunci incat sa schimbe prea mult numarul lor.

# Ciprian date 3 May 2020 10:08 -1

Pentru a se justifica vaccinarea globală și ciparea comandată de Gates și apropiatii

# STANCIU Crina date 3 May 2020 10:12 0

Io am diabet, racesc, fac pmeumonie si mor. Ce scrie pe certificatul de deces? diabet ? :) :) :)

# Alex date 3 May 2020 14:32 +2

Depinde cand mori. Daca mureai in 2019 mureai de pmeumonie cu comorbiditate diabet Daca mori in 2020 mori de COVID 19 Nici in 2019 si cu atat mai putin nici in 2020 nimanui nu-i pasa ce a provocat pmeumonia (ce virus sau bacterie), singura diferenta e ca in 2020 pmeumonia se va numi COVID 19 pentru ca, hei, "se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces"

# Decebal date 5 May 2020 00:10 -3

Documentul ala, daca se poate numi asa, putea fi scris de orice. Nu are antet si nicio semnatura sau stampila oficiala. Stirea asta in sine este fake news.

# George date 14 June 2020 08:17 +1

... ???? Care este scopul? Ce se urmărește de fapt?

# Badeanu Marian date 5 November 2020 19:15 0

MENTONEZ ca tatăl meu a decedat pe data de 10. 10.2020 în urma unui stop cardo respirator blocaț renal insuficienta cronica ramana ciroza uscată cronica

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva