23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROMANII NU CRED IN PROCURORI – Sondaj devastator: 80% dintre romani nu mai au incredere in procurori. Doar 17% dintre respondenti au afirmat contrariul. Judecatorii stau ceva mai bine cu 36% la capitolul incredere. Cifrele dezvaluie o continua scadere a increderii romanilor in Justitie si sunt rezultatul a nenumaratelor nenorociri comise de procurorii abuzivi si acoperite de judecatorii de culoar. Jurnalistii se situeaza peste magistrati, cu 65% incredere (Sondajul)

Scris de: B.G. | pdf | print

1 March 2018 17:02
Vizualizari: 7626

Dosare fabricate, stenograme falsificate, oameni umiliti si aruncati fara vina dupa gratii in baza unor dosare fabricate de procurori si a unor sentinte strambe date de judecatorii de culoar, acesta este tabloul sumbru din aceste zile. Iar toate acestea au condus la scaderea drastica a increderii romanilor in Iustitie, in special in procurori. Semn ca incercarile disperate ale propagandei de a glorifica parchetul anticoruptie si pe Laura Kovesi, zisa mai nou "Nefertiti" sau "Slujiriea", au esuat lamentabil, si ca romanii stiu care este de fapt realitatea.


Scaderea increderii in procurori este cat se poate de normala daca tinem cont doar de faptele procurorului Mircea Negulescu “Portocala”, care a fost tinut in brate de catre Sectia de procurori din CSM timp de un an pana sa fie exclus din magistratura, desi probele impotriva acestuia erau clare. Sau daca tinem cont de inregistrarile prezentate public care aratau cum se fabricau dosare la “unitatea de elita” DNA Ploiesti.
Jurnalistul Mihai Gadea a prezentat, miercuri seara 28 februarie 2018, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, un sondaj realizat in aceste zile si care au fost tinute la secret. Acesta dezvaluie ca increderea in Justitie in randul romanilor s-a prabusit dramatic, iar in ceea ce-i priveste pe procurori, lucrurile sunt dezastruoase. Astfel, potrivit sondajului de opinie, 80% din cei chestionati nu au incredere in procurori si doar 17% au raspuns afirmativ. Increderea in judecatori este mai mare decat in procurori, avand in vedere ca in ultimul timp acestia nu mai inchid ochii si studiaza cu atentie probele parchetului, insa situatia nu este deloc roz: 36% sustin ca au incredere in judecatori, in timp ce 61% raspund „nu”.

Daca vom compara aceste date cu un sondaj pe aceeasi tema realizat in 2016 care arata ca 60% dintre romani nu aveau incredere in Justitie, iar 35% aveau, sau cu cele din 2017, cand 73% dintre respondenti nu credeau in Justitie, 24% aveau incredere, iar 3% nu stiau sa raspunda, tragem concluzia ca ne indreptam catre prapastie daca nu se iau de urgenta masuri.

Potrivit aceluiasi sondaj, in topul increderii se afla profesorii, cu 70%, medicii -66%, jurnalistii - 65%, preotii - 47% si politistii - 38%. In curand, va fi prezentat un nou sondaj exploziv care va arata aspecte socante din societatea romaneasca.

Increderea mare in ziaristi, evident, in cei de buna credinta, este justificata si normala. Si asta pentru ca presa libera a dezvaluit si dezvaluie in continuare abuzurile din Justitie, prezinta probe ale nenorocirilor facute.


Comentarii

# coco date 1 March 2018 17:07 0

Cine a facut sondajul? Cine l-a tinut la secret?

# Nesimtirea date 1 March 2018 18:36 +6

Cine ii verifica pe membrii CSM si ii trage la raspundere pentru minciunile pe care le-au scris in planurile cu care au candidat? Candidoza, asta au facut.....in rest nimic.

# Carcotas date 1 March 2018 17:24 +10

Judecatorii au un procent prea bun fata de realitatea din săli si din birourile lor. Sunt colective de penalisti in unele Curti in care astia se dispretuiesc reciproc si împreuna ii dispretuiesc  pe toti inculpații si pe avocatii lor. Prin spate nu au cuvinte bune nici fata de procurori, dar se tem sa le-o spună. Le cade bine prăpastia in care pica procurorii, caci vor ieși ei mai curati si mai uscati. Lenea intelectuala si dorința de sinecuri, de căpătuială ii sudeaza pe toti. Cand nu vor mai putea fenta munca, cand se va termina cu invartelile prin ministere, csm si alte organisme parazitare si cand vor raspunde efectiv, abia atunci încrederea in ei va creste.

# Edelweiss - Archivar de Bukowina date 1 March 2018 17:28 +6

În ianuarie 2018, conform sondajului Avangarde, în Justiție mai aveau încredere 30% (în coborâre de la 35% în 2016 și 48% în 2015). Încrederea în cele 2 categorii de Cyborgi și Androizi era astfel: 32% în juzi și 27% în porcușori. Sondajul Avangarde era de dinainte de scandalul Jeguleștilor și Onilor de la bElite DNA. Dacă acum mai au porcușorii doar 17% ( 10 procente rase în nici o lună), atunci înseamnă că mai au benzină pentru vreo 4-6 luni de activitate Gestapovistă. Când se termină și aceste 17% cred că va urma un fel de răfuială, un fel de reiterare după „Nacht der langen Messer” - o noapte a cuțitelor lungi, cu cetățenii înfuriați pe post de vânători și porcușorii pe post de vânat. /// date sondaj Avangarde acilișa https://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2018/02/radiografie-shock-rromanicii-neo.html

# Gilu date 1 March 2018 17:30 +3

Sondajul este prea generosi !

# Moromete date 1 March 2018 20:56 +2

Adevarat: unii raspund pozitiv de teama sa nu dea peste ei alte belele in caz ca zic "de rau" despre sistem. :sigh:

# sustin justitia date 1 March 2018 17:41 -4

Pot 150 de procurori DNA sa verifice retrocedarile totale in toate localitatile tarii? Ce procente din terenurile retrocedate din Romania au ajuns la in proprietatea persoanelor fizice si juridice straine? Suprafetele de teren din Romania sau participatiile a Fondul Proprietatea detinute de straini sunt semnificative. Daca au fost retrocedate ilegal suprafete in exces fata de suprafata tarii iar DNA si Parchetul General evita sa ancheteze sistematic totalul suprafetelor inscrise in Titlurile de Proprietate emise / modificate de catre autoritati la nivelul fiecarui judet raportat la suprafata totala a judetului... putem sa intelegem ca se prejudiciaza bugetul tarii prin plata unor despagubiri excesive aferente suprafetelor retrocedate in exces? Astfel, se poate afirma ca dezvoltarea economica a Romaniei si devalorizarea monedei nationale poate fi datorata si diminuarii resurselor pentru investitii cu sumele necuvenite dar platite ca despagubiri. 

# Edelweiss - ESCfan de Bukowina date 1 March 2018 17:43 +3

Și nu știu de ce, chiar zilele acestea, fiind la vogă Eurovisionul, priveam la pictura Vestalei Cătușelor - Sabbatic Goat, cu CRUCEA scoasă OSTENTATIV la vedere, și mi-am adus aminte de admirabilul mesaj al lui Ovidiu Anton - „Moment of Silence” - neprimit la performare de gușații Bilderbergi din mUE. fragment: „We stand on the edge, they want us to break / They want us to fall, 'cause power's at stake / They parade, laughing at us as we fade / WITH BLOOD ON THEIR HANDS, ENJOYING THE FEAST / THE CROSS ON THE WALL, THE EYE OF THE BEAST / They parade, laughing at us as we fade.” :roll: poate tocmai asemănarea mesajului versurilor cu percepția Lulutzei - Mama Heroină a Cătușelor, m-a făcut să-mi amintesc versurile acestui admirabil manifest: Lulutza (& acoliții) sunt cu „sângele” paradiților pe mâini, cu crucea pe zid și ochi de fiară stanică, bucurându-se de parada deșănțată pusă în scenă și rânjindu-se la noi cu nedisimulată impertinență. https://www.youtube.com/watch?v=02t5B1et6OM

# sustin justitia date 1 March 2018 17:46 -3

Romania 2018: institutiile publice centrale si locale au publicat oare care este suprafata totala de teren retrocedata dupa 1989 inscrisa (legal sau ilegal) in toate titlurile de proprietate emise prin ordinul prefectilor (defalcata pe ani, pe judete / localitati) ? Care este suprafata totala de teren (paduri, terenuri agricole, terenuri extravilane sau intravilane) pentru care s-au platit deja despagubiri si care suma totala platita (defalcata pe ani, pe judete / localitati) Cat se estimeaza a fi valoarea totala care mai trebuie achitata in deceniile urmatoare pegubitilor sau pseudo-pagubitilor? Parchetul General si DNA au anchetat declaratia Ministrului Elena Udrea din 2011 - ocazionata de vizita sa in Coreea de Sud - care sustine ca suprafata totala de teren retrocedata dupa 1989 in Romania depaseste suprafata totala a tarii? Au trecut deja peste 6 ani si Parchetul General si DNA n-au convocat prefectii/primarii la parchete? Europa SUPRAVEGHEAZA... Justitia si SRI... RETROCEDARILE?

# adrian date 1 March 2018 17:48 +6

Eu nu am incredere in niciun procuror,cum nu am incredere in niciun judecator.

# Mihaela date 1 March 2018 20:12 +1

Nu am incredere in nici un procuror - 0%. Nu am incredere in nici un judecator - 0%. Nu am incredere in nici un avocat - 0%. Sistemul de justitie este un cancer cu metastaze ! Sondajul este masluit. Romanii nu au incredere in judecatori mai mult decat in procurori. Este un fals.

# 0 incredere date 2 March 2018 12:57 +1

Nici eu nu am absolut nici o incredere in nici un procuror din nici o institutie, in nici un judecator, in nici un avocat. 0%. Sondajele nu sunt reale. Din momentul ce po******tia acestei tari, marea majoritate nu are incredere in cei mentionati nu vad sensul acestor institutii, pt ce sa-i mai platim? Mai bine banii s-ar investi in alte lucruri care produc agricultura industrie infrastructura. Procurorii si judecatorii nu vor produce nimic niciodata oricum. Nu vad nici o schimbare luata de actuala guvernare, nu se iau masuri. In primul rand totul trebuia luat de la zero, schimbate legile, schimbati procurorii si judecatorii, nu fac nimic, asteapta vacantele, doar vine Pastele acush, vacanta de vara. Niste escroci "inruditi" in escrocherii si mishmashuri cu totii politica justitie servicii. Plimbarile in strada sunt unica solutie

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 1 March 2018 17:57 +4

GIDEAAAAA!!!!!!!!! si totusi sondajul asta nu/i chiar cel mai cel,uite gidea ce/ti spuneam eu si arhiva luju imi este martora ,numai pielea neamului care/ti vine in emisiune si vorbeste bazmutii dadea increderea in justitie aproape idilica,gideaaaaaa!!!!!!!!!! nu/l mai aduce pe pielea neamului ca te vei face de ris,el o dadea GOGONATA CA UN SOCIOLOG AL SISTEMULUI SI AL LUI COLDEA SI MAIOR.IN ALTA ORDINE DE IDEII,observati ASEMANARILE intre referendumul cu moroiul si cu revocarea lulutei maimutei?si atunci romanii au votat si veni nimeni in drum de la departamentul de stat sua si ramaseram cu moroiul ,acusileA veni asta de la ue si ne dadu UE CA ASTA VORBESTE ACELASI DIALECT CU nAZISTULNALT CA BRADUL SI PROST CA GARDUL SI CU MUCII PE PIEPT.uitati/a ce scrisei acum vreo 10 zile pe luju cind am spus ca o sa FIE MERMELEALA IN MERMELICA IARASI.mermelacilor nuhai in strada ca astia NE VOR ARESTA SI AERUL SI VOM RAMINE CA FRAIERUL

# Taurus date 1 March 2018 18:22 +1

Bine si ce masuri concrete s-au luat ? Zero. Suntem in continuare doar la stadiul de vorbe, asteptam sa dea acordul unul ca Timmermans. Tara asta are nevoie de o recladire de la zero a justitiei, nu faci nimic doar cu chiciuri sau o reparatie doua, caci in cel mai scurt timp crapa iar. Este uimitor cum totul merge in continuare ca si cum nimic nu s-a întâmplat, procesele merg in continuare facute de catre niste impostori fara raspundere adica cu putere deplina, nici o masura nimic. Totul trebuie oprit pana cand legile sunt facute calumea si escrocii toti inlaturati, nu la pensie, la puscarie. Asta e reset, restul e vrajeala, chici.http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=1239465&title=rusine-ca-n-colonii-la-fel-ca-visinski-pe-vremea-lui-stalin-bilderbergul-timmermans-prieten-de-o-viata-cu-soros-si-prim-vicepresedintele-comisiei-ue-vine-la-bucuresti-ca-sa-ia-la-rost-parlamentul-romaniei-guvernul-romaniei-si-pe-ministrul-justitiei-

# adi date 4 March 2018 18:14 0

vedeti cum umilesc, extermina justitia persoanele boolnave https://abuzuri-in-justitie.blogspot.ro/

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva