4 October 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ACUZAT CA A INSELAT O ABSOLVENTA LA DREPT - Judecatorul Sorin Vasile Curpan, de la Judecatoria Bacau, a luat 400 lei de la UNBR-Botomei, pentru ca a participat intr-o comisie de examen de primire in profesie. UNBR-ul lui Botomei este contestat atat de avocatii traditionali, cat si de avocatii lui Bota! Judecatorul Curpan pentru Lumeajustitiei.ro: “Am luat banii pe chitanta... Este o facatura mizerabila” (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

18 October 2012 15:56
Vizualizari: 17127

Judecatorul Sorin Vasile Curpan (foto) este cercetat penal, in calitate de faptuitor, intr-un dosar de inselaciune si fals, in care este implicat si avocatul Vasile Botomei, decan al Baroului Bacau si presedinte al UNBR Bacau (structura contestata atat de avocatii traditionali, cat si de avocatii lui Bota. Precizam ca Botomei a fost dat afara anul trecut din baroul lui Bota si de atunci si-a facut propriul barou). Curpan si Botomei sunt acuzati ca ar fi inselat o tanara absolventa a unei facultati de Drept, de la care au incasat aproape 1.000 de euro, in urma unui examen de primire in profesie, sustinut la sediul unei firme din Bacau, organizat in afara prevederilor legale.


Absolventa de Drept, Vasilica Andreea Chirila Filip, a depus impotriva celor doi o plangere penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau. Sorin Curpan este acuzat de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si instigare la infractiunea de exercitare a profesiei de avocat fara drept. Avocatul Vasile Botomei este acuzat, in aceeasi plangere, de complicitate la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si instigare la infractiunea de exercitare a profesiei de avocat fara drept.

Totul s-a intamplat in primavara acestui an, cand cei doi au organizat un examen de admitere in profesie, in urma caruia Vasilica Andreea Chirila Filip a fost admisa ca avocat in asa-zisul Barou Botomei. Tanara absolventa a fost pusa sa plateasca si o taxa de examinare de 4.000 de lei, trecuta insa oficial in acte drept donatie nereturnabila pentru Baroul Botomei, din care 400 de lei i-au revenit drept comision judecatorului Sorin Curpan.

Andreea Chirila Filip despre judecatorul Curpan: “mi-a replicat ca decat sa dau suma de 3.000 lei pentru a deveni mediator mai bine achit suma de 4.000 lei si ma face avocat”

Vasilica Andreea Chirila Filip a povestit in plangerea penala depusa PCA Bacau ca l-a cunoscut pe judecatorul Curpan pe reteaua de socializare Facebook, acesta oferindu-se sa o ajute sa devina avocat: ”In data de 19.04.2012 l-am cunoscut pe numitul Curpan Vasile – Sorin pe o retea de socializare, respectiv Facebook. Am purtat mai multe discutii cu acesta si inca de la bun inceput a afirmat ca este judecator la Judecatoria Bacau si in aceasta ordine de idei acesta a insistat sa ne intalnim pentru o viitoare colaborare.

Astfel, in data de 20.04.2012 m-am intalnit cu acesta la Judecatoria Bacau in biroul acestuia, unde i-am explicat ca am terminat facultatea de drept si ca as vrea sa profesez in domeniu.

Avand in vedere acest aspect din luna aprilie si pana in luna iunie 2012 am fost de foarte multe ori la Judecatoria Bacau in biroul numitului Curpan Vasile Sorin, unde acesta m-a chemat sub pretextul ca asa as deprinde ceva experienta. Dupa terminarea programului de lucru, acesta, impreuna cu mine se deplasa la domiciliul meu sub pretextul de a-mi preda din materiile necesare desfasurarii unei profesii juridice.

In luna mai 2012 i-am comunicat acestuia ca mi-am depus dosarul pentru a ma inscrie la cursurile de mediator si ca trebuie sa achit contravaloarea cursurilor respectiv suma de 3.000 lei, la auzul acesteia mi-a replicat ca decat sa dau suma de 3.000 lei pentru a deveni mediator mai bine achit suma de 4.000 lei si ma face avocat. Mentionez faptul ca acest lucru a fost afirmat de nenumarate ori de numitul Curpan Vasile – Sorin in fata familiei mele, intarind atat convingerea mea cat si pe cea a familiei mele in faptul ca voi deveni avocat”

Andreea Chirila Filip a precizat in plangerea penala ca a fost dusa de judecatorul Curpan la statia “Bartolo” din Bacau, unde era asteptata de avocatul Vasile Botomei: “Acesta m-a dus la o adresa din Bacau, respectiv pe str. Republicii, nr. 27, sc. A, unde era statia Bartolo, unde l-am intalnit pe numitul Botomei Vasile, care m-a pus sa scriu o cerere de primire in profesie.

Din discutiile purtate mi-am dat seama ca cei doi se cunosteau, fiind prieteni, iar numitul Curpan Vasile – Sorin i-a spus lui Botomei Vasile ca are pe cineva care vrea sa intre in avocatura si ca este mai bine ca eu sa sustin examenul de primire in profesie pe loc in aceeasi zi”.

Judecatorul Curpan a rezolvat cele noua subiecte de la examen

Extrem de interesant este si modul in care a decurs examenul. Au fost noua subiecte, toate rezolvate nu de Andreea Chirila Filip, ci chiar de judecatorul Curpan, dupa cum sustine in plangere tanara absolventa: “Mi s-a inmanat un inscris intitulat Examen Barou, avand amprenta unei stampile pe care scria: UNBR – Baroul Bacau. Invederez faptul ca numitul Curpan Vasile – Sorin mi-a dictat 9 subiecte de examen, dupa care mi-a dictat si raspunsurile la subiectele de examen, iar dupa ce au fost epuizate toate subiectele, acesta mi-a luat teza de examen, a semnat personal pe aceasta teza zicandu-mi ca si el face parte din comisia de examinare, alaturi de numitul Botomei Vasile.

Arat faptul ca pe loc mi-a fost corectata teza de catre numitul Curpan Vasile – Sorin care a completat un proces verbal privind rezultatul examinarii unde mi-a trecut notele obtinute, iar acesta a fost semnat de cei doi: Curpan Vasile – Sorin si Botomei Vasile”.

Donatie de 4.000 de lei pentru Baroul Botomei. Curpan si-a luat un comision de 10%

Dupa ce a trecut cu brio “dificilul” examen, Andreea Chirila Filip a achitat si taxa de examinare, sub forma unei donatii catre Baroul Bacau. Este vorba de 4.000 de lei, din care 400 de lei au ajuns la judecatorul Curpan, drept comision: “...numitul Botomei Vasile i-a inmanat lui Curpan Vasile – Sorin suma de 400 lei, respectiv 10% din cei 4.000 de lei pe care i-am dat lui Botomei Vasile si acesta din urma i-a comunicat lui Curpan ca are un procent de 10% de la fiecare candidat pe care il prezinta pentru sustinerea examenului.

Pentru suma de 4.000 lei Botomei Vasile mi-a eliberat o chitanta, dar la justificarea sumei acesta nu a scris taxa de examinare asa cum era normal ci a scris: donatie pentru Baroul Bacau – UNBR, nereturnabila.

Totodata cei doi mi-au comunicat faptul ca trebuie sa pastrez tacerea cu privire la examenul sustinut, iar daca ma intreaba cineva sa spun ca am sustinut examenul la Bucuresti si nu in biroul lui Botomei Vasile.

Acest fapt coroborat cu faptul ca pe chitanta nu s-a trecut suma de 4.000 lei achitat, mi-au ridicat o serie de suspiciuni cu privire la legalitatea examenului cat si la legalitatea baroului in care tocmai fusesem primita, dar aceste suspiciuni au fost inlaturate de numitul Curpan Vasile – Sorin care m-a asigurat de faptul ca am dobandit in mod legal calitatea de avocat. Totodata Botomei Vasile mi-a spus sa revin peste cateva zile pentru a-mi inmana decizia de primire in profesie, decizie care trebuie sa vina de la Bucuresti.

Ulterior m-am prezentat la acesta si mi s-a inmanat decizia nr. 2/30.06.2012 prin care Consiliul Baroului Bacau dispunea admiterea in profesia de avocat si tot atunci am incheiat contractul de colaborare cu cabinetul de avocat Botomei Vasile.

Cand am vazut ca in fapt decizia de admitere in profesie nu a fost emisa de Bucuresti am intrat la banuieli si am inceput sa fac cercetari referitoare la acest barou si am descoperit ca in fapt am fost inselata de cei doi, ca in realitate nu am sustinut un examen valabil, avand in vedere faptul ca art 17 din Legea 51/1995 cu modificarile ulterioare prevede ca examenul este organizat de UNBR si sustinut in cadrul INPPA, iar subiectele sunt unice la nivel national, iar comisia de examinare este stabilita de Comisia permanenta a UNBR la propunerea Barourilor.

Astfel, ma consider inselata de cei doi care nu mi-au spus adevarul cu privire la baroul in care voi intra, iar daca stiam adevarul precizez ca nu as mai fi participat la examenul organizat de cei doi faptuitori”.

Judecatorul Sorin Vasile Curpan: “Este o facatura mizerabila”

Contactat de Lumeajustitiei.ro, judecatorul Sorin Vasile Curpan a recunoscut ca a primit bani de la Vasile Botomei pentru activitatea desfasurata in cadrul comisiei de examinare, dar sustine ca acestia au fost dati legal: “Baroul a platit fiecare membru al comisiei. Eu am luat banii pe chitanta, este contravaloarea orelor efectuate pentru corectarea tezelor”. Magistratul sustine ca nu a primit banii de fata cu Andreea Chirila Filip, ci la cateva zile dupa ce a avut loc examenul: “Pentru munca prestata, la o saptamana dupa aceea, mi-a platit 400 de lei, dar nu de la candidat”.

Peste cateva minute, judecatorul ne-a precizat ca a luat banii dupa doua-trei zile de la sustinerea examenului: “Dupa doua-trei zile omul a venit cu chitanta si mi-a dat banii”.

In ceea ce priveste afirmatiile Andreei Chirila Filip potrivit carora Sorin Vasile Curpan a fost cel care i-a rezolvat subiectele, judecatorul sustine ca el nu a facut altceva decat sa le corecteze: “Nu i-am rezolvat subiectele. Dupa doua zile am corectat teza”.

Altfel, Sorin Vasile Curpan ne-a declarat ca Andreea Chirila Filip cunostea situatia Baroului lui Vasile Botomei si considera ca intreaga poveste nu este decat o facatura mizerabila: “Eu nu sunt membru al acestui barou. Toate raporturile juridice care sunt legate de barou le privesc pe ea si pe decan. In februarie 2012, domnul Botomei mi-a facut o invitatie sa particip la comisia de examinare si am acceptat. Articolul 11, alineatul 3 din Legea 304/2004 republicata privind statutul judecatorilor imi da acest drept. Candidata stia care este situatia baroului. Eu nu am cunoscut-o pe ea pe Faceebok, nici nu am fost la ea acasa”.

Aparatorul Andreei Chirila Filip, avocatul Bogdan Emanuil Marius: “Judecatorul Curpan ar trebui exclus din magistratura”

Avocatul Bogdan Emanuil Marius, aparatorul Andreei Chirila Filip, a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca CSM ar trebui sa se sesizeze in acest caz, iar judecatorul Sorin Vasile Curpan ar trebui sa fie exclus din magistratura: “Judecatorul Curpan ar trebui exclus din magistratura. Eu am cerut sa se faca plangere si la Consiliul Superior al Magistraturii si la Ministerul Justitiei. El este principalul vinovat, iar Botomei este complice la inselaciune”. Avocatul Bogdan Emanuil Marius sustine ca Vasile Botomei nu are drept de practica, iar Baroul pe care il conduce este de fapt o asociatie non-profit: “El de fapt nu este avocat, nu are drept de practica. Baroul este o asociatie non-profit. Nu are dreptul sa organizeze examen de admitere in profesie. Subiectele sunt unice, se fac la nivel national, nu intr-un apartament de bloc”.

*Cititi aici plangerea penala formulata fata de judecatorul Sorin Vasile Curpan si avocatul Vasile Botomei

*Cititi aici chitanta primita de Andreea Chirila Filip de la Vasile Botomei pentru “donatia” de 4.000 de lei

*Cititi aici procesul verbal privind rezultatul examinarii

*Cititi aici decizia de primire in profesia de avocat a Andreei Chirila Filip semnata de Vasile Botomei

Comentarii

# sica date 18 October 2012 16:24 +4

ce tampenii!!! barouri paralele, botomei, bota, inselaciuni cu concursul judecatorilor! pentru 400 de lei! candidat la examenul de primire in avocatura care nu cunoaste legea 51/1995,care da examen singura, formal rezolvandu-i examinatorul subiectele! nimic nu te mai mira in justitia romana!

# WW.POLO date 18 October 2012 18:53 +6

:D :D :D tan****** asta s-a nascut ieri probabil.Auzi la ea, n-a stiut care e situatia lui Botomei in Bacau si cum este vazut acesta... Cat despre Curpan, nu-l cred atat de fraier incat sa-si riste cariera pt. 400 lei. Da poate gresesc eu

# dankh1 date 18 October 2012 16:57 -2

Justitie?astia sunt in afara justitiei...asta trebuie sa inteleaga cei care se numesc avocati paraleli

# serifule date 18 October 2012 17:10 +3

Ciudat ca magistratii nu sunt de acord cu voi. Nici legea nu prea e de acord. Sunteti si fatarnici. Zilnic cautati portite legislative sa va ajutati clientii. Dar nu prea va convine cand altul a gasit o fisura in legea avocaturii.

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei.....,, date 18 October 2012 17:12 +6

     CSM, MJ, nu au nici-o poziție oficială față de acest judecător ?       Botomei Vasile nu mai este avocat iar UNBR și Baroul său nelegale, deci este vorba de înșelăciune.        Nu se pune problema pentru UNBR ( Bota Pompiliu) care este inființat și funcționează conform legii 51/1995.         Deciziile UNBR (Bota) sunt recunoscute de Înalta Curte de casație și Justiție, aspect ce trebuie respectat și de celelalte instanțe de judecată în temeiul art. 315 Cod pr. civilă.

# judecatorule date 18 October 2012 18:42 +2

n-ai luat-o de nevasta, te-a reclamat. altadata ia-o si las-o repede.

# doctoru vasile date 18 October 2012 18:57 +3

Astia doi seamana. De bubuie. Tolombei e un imbecil paranoic, falsificator ordinar de documente si bataus de femei. Un nesimtit care a incercat sa destabilizeze structura avocatiala infiintata de Bota Pompiliu, ajutat mai apoi de prietenul lui de pahar, nimeninenicu de la Iasi. UNBR se disociaza de orice actiune a lui botomei. botomei a fost EXCLUS din profesia de avocat.

# apropo date 18 October 2012 19:36 +1

...dom doctor, da cu plangerea aia cu discriminarea facuta pe vremea lui Nimerincu ce se mai aude...

# bigon date 18 October 2012 19:35 -1

Totusi, acest judecator nu poate fi acuzat, niciodata, pentru faptul ca a avut curajul sa spuna adevarul: avocatii din UNBR-Florea sunt doar tolerati de catre magistrati, intrucat acestia exercita profesia de avocat in afara legii ! Acesta e adevarul care deranjeaza atat MAFIA avocaturii, cat si magistratii care au rude in acea casta, putred de corupta. Influenta nociva a lui Zamfirescu, Predoiu, Stoica, Corlatean, etc, se simte in toata masmedia romaneasca, prin permanenta INTOXICARE a acesteia. Intr-adevar, Botomei e bolnav psihic, insa judecatorul Curpan, de care sunt convins ca nu a stiut de excluderea lui Botomei din UNBR-Bota, merita respectat !

# botomiei date 18 October 2012 19:37 +2

botomiei, se cam aduna: inselaciune, ultraj, evaziune, fals... 

# curpene date 18 October 2012 19:40 +1

,,judecatorule" Curpen, de INPPA ai auzit ? Cine e presedintele UNBR-ului vostru ? Care sunt consiliile ,,baroului" vostru Bacau si ,,UNBR-ului vostru ? Ai calcat pe bec, Curpene, afara din magistratura !

# mai cu mila csm-ule date 18 October 2012 20:06 +1

6 luni la podu turcului, bani, femei, vii . si apoi la munca. desi i s-ar cuveni vreo 3-4 concedii sabatice la cat e de vechi.

# Mihailescu Marian date 18 October 2012 20:11 -1

JOS CU TINE DIN MAGISTRATURA, CURPENE, MIZERIE MARE CE ESTI!!!!

# Marean... date 18 October 2012 20:22 +5

:D :D :D sunt sigur ca Botomei, in nebunia lui, are acte si la barou si la uniunea lui mai multe decat traditionalii...Asa ca poti sa-l pui jos pe Curpan si sa i-o ******. Tu si colegii tai cei destepti

# Alberto Kurtyan date 18 October 2012 20:14 +2

Chiar ar trebui sa credem tot ce spune acea domnisoara avocat? Se stie ca adevarata instigare si calomnie la adresa avocatilor paraleli vine din partea avocatilor traditionali. Cum spunea si Florea, presedintele: "Cozonacul s-a micsorat" Plangerea penala este doar o metoda de santaj. Nimic nou. Si iata ca s-a scris si un articol... si deci scopul de santaj a fost atins. Orice judecator care tine cu paralelii stie ca se expune santajului si persecutiei. Vezi cazul Danilet. Mai sunt si altii. Poate ca a venit vremea ca adevaratii santajisti din Baroul vechi sa raspunda.

# M.M ( pentru Alberto kurtyan) date 19 October 2012 18:26 0

Corect spus! Va apreciez pentru ca a ti remarcat nemernicia !!! Scopul a fost atins: SANTAJ-SIGUR!

# joc cu tn date 18 October 2012 21:17 0

Currrpan, imi pare rau... JOS CU TIIIINNE!!!

# Boban date 18 October 2012 22:17 +4

Independent de nebunul Botomei, FELICITARI judecatorului Curpan, care a avut curajul sa rosteasca PUBLIC ceea ce toti magistratii stiu, dar tac : ASA-ZISII AVOCATI TRADITIONALI EXERCITA PROFESIA DE AVOCAT IN AFARA CADRULUI LEGAL !!! Si pentru ca a spus adevarul trebuie calomniat, persecutat, distrus. Sistemul MAFIOT(unbr-Florea plus procurorii corupti) s-a pus in miscare !

# corect date 18 October 2012 22:38 +4

traditionalii sunt atat de murdari incat nu se dau in laturi de la nemernicii. ar fi interesant sa aflam cate ceva despre acest "mare" avocat bogdan emanuil marius. ba nene chiar ne crezi prosti? imi dadeau lacrimile, fa****** aia nu stia nimic, era fara de prihana. poate tabula rasa de astea aveti si primiti in baroul ala al vostru care nu exista. si apropo, baroul vostru care nu are acte vad ca n-a avut curajul sa se ia de piept cu botomei. probabil ca acest pseudoavocat traditional fara nume(are numai prenume) e vreun prieten mai vechi al duduiei, si s-au gindit ei cum sa faca un ban. duduia la mintea ei dadea 3000 lei sa se faca mediator cind suma pe care o cer acesti escroci de mediatori este tot de 4000. acolo e adevarata hotie, orice baba si mosneag pot sa se joace de-a medierea. botomei ar pute si el sa le faca o plingere si tare ma tem ca nu aveti ce sa-i faceti. baroul traditional neinfiintat in ce baza organizeaza examene? ce innpa au inventat daca ei sunt  inexistenti?

# judecator date 18 October 2012 22:46 +3

judecatorul curpen nu a gresit. degeaba va legati de el, actele lor sunt la fel de valabile ca si cele emise de baroul traditional neinfiintat. daca e sa mergem pe dreptate si adevar, numai bota are infiintat legal baroul. asa ca traditionalilor, ati dat spaga degeaba, toti stim ca nu existati dar romanica e un stat de mafioti, de la cel cu tita-n gura pina la cel cu barba sura. la ora actuala magistratii sunt complicii vostri, cu exceptia celor care au taria sa recunoasca ca nu existati. de altfel si judele vasilica danilet recunostea ca e mai placut sa lucrezi cu cei de la bota care-si fac lectiile si vin pregatiti decat cu papagali ordinari analfabeti. 

# curpen date 19 October 2012 03:27 +2

Da, dar UNBR - BOTA l-a admis pe Botomei in profesie si acelasi UNBR l-a exclus. Cum a redobandit Botomei calitatea de avocat ?

# Catalin date 19 October 2012 08:08 +2

Pai plangerea este inceputa gresit. Trebuia sa inceapa ceva de genul: "Subsemnata xxx, in calitate de curva proasta (ba chiar extrem de proasta) ..... etc. Deci absolventa asta de drept (Doamneeeee ......) chiar nu stia care-s caile legale pentru a accede in sistem? Banuiesc totusi ca da, dar nu a vrut ca era mai greu (trebuia sa puna mana pe carte). Sa ne fereasca D-zeu de astfel de licentiati in drept. Se pare insa ca, deocamdata cel putin, nici D-zeu si nici statul nu ne feresc.

# M.M (Pentru Catalin) date 19 October 2012 18:04 0

Corect spus! Apreciez si sustin acest comentariu. Probabil este ceva, personal antre: Subsemnata xxx si dl. Judecator. Este o razbunare sau o facatura din partea acestei duduite. Altadata sa fie ma atenta .Ce pacat ...... Foarte urat ce a facut!!! Avocata????? Sunt pline istantele de avocati cum este domnisoara. Ma gandesc ca ar putea fi si o manevra din partea adversa. Ganditi , va rog ! Sa judecam corect „PANA A ARUNCA PIATRA„ Ma scuzati!!!

# Avertizor Integritate date 19 October 2012 08:33 -2

Judecatorul Curpan ne ia de prosti sau chiar el nu cunoaste legea cand declara: "Articolul 11, alineatul 3 din Legea 304/2004 republicata privind statutul judecatorilor da acest drept." Numai ca Legea nr. 304/2004 nu se refera la statutul judecatorilor, ci la organizarea judiciara. Legea 303/2004 e cea referitoare la statutul judecatorilor, dar la articolul 11, al.3, invocat de judecatorul Curpan, vine surpriza: articolul 11 nu are decat un singur alineat "Art. 11. - Recrutarea magistraţilor se face prin concurs, pe baza competenţei profesionale, a aptitudinilor şi a bunei reputaţii" Judecatorul Curpan cred ca voia sa invoce prevederile art. 10, alin.2 din 303/2004, "(2) Magistraţii pot fi membri ai unor comisii de examinare sau de întocmire a proiectelor de acte normative, a unor documente interne sau internaţionale, cu acordul conducătorului instanţei sau al parchetului.", dar aici e vorba de comisii de EXAMINARE[EXPERTIZARE] A PROIECTELOR DE ACTE NORMATIVE, nu de examinare admitere barou, SI IN TOATE CAZURILE CU ACORDUL PREALABIL AL CONDUCATORULUI INSTITUTIEI LA CARE ACTIVEAZA. Deci, Judecatorul Curpan ori minte cu dezinvoltura, ori nu stie legea! Mai bine accesati linkul de mai jos si cititi inclusiv comentariile: http://www.google.ro/search?q=Articolul+11%2C+alineatul+3+din+Legea+303%2F2004+drept+online&btnG=%3CSPAN+class%3Dsbico+style%3D%22DISPLAY%3A+block%3B+BACKGROUND%3A+url%28%2Fimages%2Fnav_logo115.png%29+no-repeat+-20px+-111px%3B+WIDTH%3A+13px%3B+HEIGHT%3A+14px%22%3E%3C%2FSPAN%3E&hl=ro&rlz=&gs_l=igoogle.12...230828.230828.0.231719.1.1.0.0.0.0.219.219.2-1.1.0...0.0...1ac.1.tSqg-9oqLes&oq=Articolul+11%2C+alineatul+3+din+Legea+303%2F2004+drept+online

# avertizor integritate date 19 October 2012 08:38 0

linkul www.ziaruldebacau.ro/.../un-judecator-face-avocati-de-pe-facebook-pentru-un-barou-ilegal.html

# lasaneeee date 19 October 2012 09:20 +1

ba avertizorule lasa-ne cu ziarul ala de doi lei. fituica aia de sters la popou sterge absolut toate comentariile care sunt impotriva baroului traditional. asta nu e ziar ci o hartie igienica care ca si tine vreti sa prostiti lumea.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.10.2023 – Se pregatesc niste actiuni in regres pe judecatori

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva